петък, 22 юли 2011 г.

Коледни напъни в горещото лято

Бях решила да не правя коледни картички сега, но заради играта на Хобисимо няма начин. Естествено и при момичетата от Щурото предизвикателство ще я покажа :)
Какво да напиша за тази картичка... нямам коледни хартии и елементи, освен металните фигурки, които съм използвала, не ми се правеше нищо с квилинг и... реших, че сега е моментът да опитам с шиене (на ръка), та поне нещо по-интересно да има в нея. От шевовете съм доволна, от останалото не чак толкова, но... потрудих се, показвам я, пък за следващата ще се постарая повече, защото все пак имам един подходящ печат :)

Сега е моментът да благодаря на Хриси за подаръка, който получих в началото на седмицата, по повод участието ми в нейната почерпка. Металните еленчета и снежинката са ми от нея :)

Прохладни и усмихнати почивни дни от мен!

7 коментара:

Поли каза...

Като за човек който няма коледни материали се е получила страшно елегантна коледна картичка. Много ми харесва.

BEARKIS каза...

Красиво,коледно!!!Поздрави!

Neli каза...

Страхотно се е получила! Поздрави!

Miss Emerald каза...

Много хубава картичка в крайна сметка се е получила! Знам колко е трудно да наравиш коледна картичка без да имаш подходящите материали, защото и аз съм така, но пък тогава може би се раждат сполучливите идеи. Твоята картичка го доказва! Поздравления и успех!

Dellany каза...

Цвети, толкова много ми хареса твоята картичка!!! Какво ли ще е когато имаш коледни материали?! Красива е! И звездата и еленчата в допълнение! И поздравления за шиенето на ръка! Успех в предизвикателствата! :)

slan4eva каза...

Страхотно -толкова много ми хареса!Желая ти Успех ! Наистина се е получила , много добра картичка - грабна ме !:)

Stempelkobold каза...

Wonderful Card! Thank you for plaing along with ust this week at the crazy Challenge, good luck, Dominique

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...