петък, 12 август 2011 г.

Цветно букетче в хартиена лейка




Лично мен колкото ме радват картичките, толкова ме впечатляват и всякакви други хартиени проекти. Затова второто нещо, което ще покажа в седмица 4 от играта на Хобисимо, е една лейка. Дааа, хартиена лейка пълна с доста богат букет от няколко различни неща, които исках да направя за пръв път - розичките, дантеленото цвете и оранжевото цвете. На живо букетчето изглежда по-симпатично и не толкова претрупано :)
Лейката е по шаблон от тук.

10 коментара:

Miss Emerald каза...

Приказен разкош! Много е готина, цветна, пъстра, всичко е толкова красиво, а дръжката е направо очарователна! Справила си се страхотно и с цветята! Поздравления!

Unknown каза...

Супер сладурска лейка :) Поздравления :)

Boryana каза...

Прекрасен проект! Много ефектни и интересни са всичките неща, с които си напълнила лейката.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Чудесна композиция, прекрасни цветове, много оригинално хрумване.Поздравления!

Veselina каза...

Прелестна е! Браво, Цвети, истинска наслада за окото!

BEARKIS каза...

Разкош!И преди съм гледала творения с тази лейчица,но едва сега твоето бижу ме стимулира да опитам...Браво,Цвети,чудна композиция!!!Хубав ден и да не забравиш да "полееш" цветята!

Ani каза...

Прекрасна лейка с прекрасни цветчета!

bairozan каза...

Време беше и аз да се включа - лейката и "просто картичка"-та ми бяха подарени от Цвети. Чудни са! Никога няма да ми омръзне да оглеждам всички детайли и да откривам все нови закачки. Но откритието (за мен), че Цвети "прави неща", като че ли е най-ценното :)

Cvety каза...

Много ме зарадвахте с коментарите си, защото първоначално се опасявах да не ви се стори прекалено шарено или претрупано :)
Благодаря за споделеното!

Cvety каза...

Охоо, bairozan, много се радвам, че реши да се "покажеш" в блог-пространството :)
Време е и ти да споделиш какво майсториш, защото в галерията си имаш страхотни неща, които за мен също си бяха откритие :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...