петък, 16 март 2012 г.

По детски шарени бухалчета в компанията на кръгла, дантелена картичка

Здравейте, момичета,

Малко ми е тъжно, че времето напоследък не стига за коментари, пък и за публикации, както се вижда... сега също споделям набързо тези две съвсем различни неща. Не че не чопля все нещо вечер, но обикновено чоплейки ме застига сънят и така творя едно нещо необичайно дълго, дори за мен, време.


Първо представям на вашето внимание тези две бухалчета, които направих специално, за едни специални близнаци :) Цветни и по детски шарени, така че да привличат вниманието на 3-годишните Дани и Ванката. Визията е сборна от многото модели, подвизаващи се в нета иии... няма как - ще ги включа в мартенското предизвикателство на момичетата от Двете елши - Песента на птиците. За категория текстил по тази тема, имам още една идея - дано смогна да я завърша в срок.














Тази картичка пък направих за рождения ден на колежка и в опита си да не е съвсем традиционна, май стана доста нетрадиционна :) Най-отгоре се перчат първите ми кали, направени по урока на Astoria, чийто блог и красоти някой наскоро сподели във Фейсбук и оттогава съмо цъкам :) Отзад картичката се крепи на стойка, а елементите нарочно са разположени асиметрично, като дантелата, пастелните цветове и перличките, са в крак с все още актуалното предизвикателство на картичкофурийския екип, където темата зададена тази седмица от Greta`s Art, е "Пролет, перли и дантела".  Заради птичето, което имам от този сайт, се включвам отново в Песента на птиците при Двете елши, но в категория Хартиени изкуства.


  


На вас желая слънчеви и много усмихнати почивни дни, а на себе си желая... по-дълго денонощие :)

7 коментара:

Donika каза...

Бухалчетата са страхотни, направо ми идва да ги гушна!Браво на теб Цвети!

Diary Card Fairy каза...

Уникално сладки са просто :)))Браво!!!

bairozan каза...

Няма такива сладки кокорковци! Разкошни весели пролетни цветове! Картичката е много стилна, калите -също, чудесно е да се пробват нови и нови неща :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, бухльовците са като истински..- големи сладури..с тия големи очи и топли цветове. Наистина на човек му иде да ги гушне..
Картичката също е много красива.
Чудесни проекти и..докато четях публикацията ти си мислех за думите на моята баба на времето: "Никой няма да те пита колко време си правил нещо, след като вече е готово".. (аз все бързах и все нещо недоизкусорявах.. и сега ми се случва. Твоите неща обаче са винаги перфектни!)
Поздравление и успех!

Deni каза...

Бухалчетата са просто фантастични, браво, Цвети!Картичката също е чудесна!

Cvety каза...

Благодаря на всички ви за милите думи! Краси, радвам се, че така оценяваш нещата ми, въпреки, че винаги има какво да се доизкусури при ръчната работа :)

vilini каза...

Чудесни са.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...