четвъртък, 27 септември 2012 г.

Кратка хартиена серия

Привет от мен в края на септември! Ето че мина още месец, а от мен в блогпространството нито следа... Все пак се наканих да споделя набързо два хартиени проекта, нали споменах, че има за показване, пък нищо не показах.

Тази картичка направих по поръчка и лилавата гама в нея беше, доколкото си спомням, единственото условие. За миг се притесних, тъй като не ми е сред предпочитаните цветове, но във всяко блокче с хартии има десени, които колкото и да не харесваш понякога, все някога са ти в помощ :) Комбинирах със зелено заради букета - имам го от един от любимите ми блогове - Graphics Fairy. След много бърз поглед на традиционните предизвикателства (виждам, че има и други, по различни поводи и малко ме е яд, че не участвам), заради червените отенъци в букета мисля, че мога да покажа картичката при Картичкофуриите в "Игра на цветове", тема зададена от майсторката на цветовете - Кали (KalySto), с цветове - червено-бяло-зелено.Тази "мъжка" картичка, или картичка-пано както си ги наричам този тип, я направих за рожден ден с идеята, че трябва да има нещо свързано със самолети. От самолетите естествено, се прави връзката с пътувания и картичката е ясна :) Частите от карта отново са свалени от Graphics Fairy. Отзад са пожеланията с малко украса. И... смятам, и този проект да покажа в същото предизвикателство на Кали (KalySto) при Картичкофуриите, "играта на цветове" този път е жълто-бяло-синьо.

Благодаря за вниманието, желая ви приятни и ползотворни есенни дни, надявам се срещите ни тук и във вашите блогове от моя страна, скоро да зачестят!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...