сряда, 31 октомври 2012 г.

Морски кончета по никое време


Даа, хората творят вече за други празници и сезони, но аз това имам за показване - това показвам :)

Синьото конче сте го виждали вече, но на доста по-лоши снимки, червено-розовото е непоказвано тук, но отдавна подарено, в знак на благодарност. Надявам се да ви усмихнат и за мааалко поне да ви върнат към топлото, синьо море... :)

Нямам възможност и вдъхновение да пиша повече, както обикновено пиша и си признавам, че скоро не съм поглеждала във вашите местенца, но някой ден ще наваксвам...
Затова, момичета, благодаря за коментарите на най-упоритите от вас и ви желая топли, красиви и вдъхновяващи есенни дни!
 


 петък, 5 октомври 2012 г.

Романтично пътешествие... до Париж, но на хартия :)

Здравейте, дами :)

Появявам се отново с картичка - с романтично послание и пътешественически дух :)

Беше ми поръчана от приятел за рождения ден на жена му, имах известни насоки, но въпреки това мина доста време докато посегнах към хартиите. Вдъхновението дойде от готиното печатче на тази мацка, но и самата мисъл за пътешествие, дори до близките европейски страни, на мен лично ми е достатъчно вдъхновяваща.


Пиша за това, защото тазмесечното забавлятелство на Мър-Мяу екипа си има много интересно условие - заедно с картичката да споделим за вдъхновението предшестващо появата и :)
Ще включа картичката и в Хоби предизвикателство №23 Ембос и/или дистрес, въпреки че ембосът върху някои от хартиите е "фабричен"... но все пак е ембос, а и на всяко листче хартия използвано тук, има лек дистрес по ръбчетата. Гост и автор на темата е Вили, чийто блог точно днес видях за пръв път и си беше истинско откритие... просто напоследък изоставам сериозно с активността в блог пространството.
И на още едно място ще споделя днешната картичка - Щурото предизвикателство. Условието на тазседмичната тема е да има ръчно направени цветя... да, точно в тази картичка не съм се престарала с тях, но се намират...

Желая ви приятни, топли, златно-есенни почивни дни!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...