петък, 9 ноември 2012 г.

Pay it forward - първи подаръци за мен :)


От заглавието се подразбира за "какво иде реч" - след цялата еуфория в началото на годината с инициативата Pay it forward, след всичкото заричане как няма да мине цяла година докато изпратя моите подаръчета... все пак годината се изниза, а аз не съм изпратила нито едно, точно защото честичко прескачам от една идея на друга :(
Разбира се, това ще бъде поправено, както вече няколко пъти досега се зарекох.


Затова пък вчера получих първите неща направени ЗА мен - от Мария (MaDe) - съмнявам се някой от картичкоправещите да не е редовно четящ нейните публикации, или най-малкото да не е попадал в местенцето и.. ако случайно не сте, посетете го и ще разберете защо го казвам :)

Снимките ми не са достатъчно добри да покажат красотата, нежността и излъчването на всяко нещо, което с огромна усмивка изваждах от пакета :)
Тагът е страхотен, много ми допада като стил и въобще, освен това обичам всякакви цветя, а това е особено красиво :) Разбира се, останалите цветя са също толкова красиви и цвета им (не толкова ярък като на снимките) много приятно гали окото, а гривната е супер практична и идеята да е в този стил, за да може всеки да я съчетае, когато е по-спортно облечен, е страхотна.
Мария, огромно благодаря за прекрасните пожелания и всички подаръчета!








четвъртък, 1 ноември 2012 г.

Амфора-джобарник с нацъфтели рози :)


Е, да - отново аз, малко непредвидено, но с повод - играта на Краси, по повод рождения и ден :) Днес започнах да поглеждам в лявата лента с вашите публикации и какво да видя - точно днес си имаме рожденик :)


Реших изненадата да е с текстилно предложение, не с картичка, защото едва ли в срок ще успея да сътворя нещо специално за повода. Тази амфора... и тя е вече подарена - на майката на един приятел, която обожава рози, обича пъзелите и митологията :)
Затова, Краси, извинявай, че използвам амфората за твоята игра, но се надявам да ти хареса сред морето от картички на останалите момичета :) Разбира се, желая ти от сърце здраве, енергия, вдъхновение и щастие сред любимите хора, за да продължаваш да ни радваш с прекрасните си цветни, свежи, идейни и весели проекти на всякакви теми! Честит рожден ден!

Относно джобарника - има си своите забележки, но той е един от двата първи такива проекта, които направих - без шаблони, без да съм чела как се правят тия неща със слоевете и ватата отвътре... Затова пък особено се гордея с розите и другите детайли - например, частите от пъзела и на капкоподобните елементи горе - мисля че за пръв път направих такава апликация с оверлочен бод. Висока е около 30 см.

Това е засега от мен! Приятна и уютна вечер ви желая!


 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...