вторник, 8 март 2011 г.

Честит празник, момичета!

Честит 8ми март на всички, които се чувстват по-специално днес!
И на вас, и на тези, които искат всеки ден да са специални, желая здраве, безброй поводи за усмивки, безкрайно вдъхновение и много, много любов :)
Трите картички по-долу днес украсиха бюрата на три колежки в офиса, но виртуално са и за всички вас в цветове за всеки вкус :)
"За протокола" да кажа, че ефирните дамски силуети са за свободно ползване от http://www.eatdrinkchic.com/ в секцията free stuff, като пак без да съм сигурна, мисля, че и този сайт беше споделен от Тони в една от нейните публикации. Ако греша, поправете ме :)
Хубав ден!

п.п.Впоследствие се сетих, че в бързината съм пропуснала да помисля за предизвикателствата, в които бих могла да се впиша. Това са Жените са цветя на Картичкофуриите и Прекрасни дами на Лудото предизвикателство. Картичките са с една концепция, но все пак са три, а нали не е редно да се публикуват заедно, когато ще участват в предизвикателство.. харесвам ги и трите еднакво, но ако трябва аз да посоча бих се спряла на първата в розово-лилаво, тъй като мисля, че в нея дори зеленото си кореспондира с хартията, пък и кой знае кога пак ще направя розова картичка :)

На общата снимка са без цветните камъчета.

6 коментара:

Boryana каза...

Честит празник! Страхотни картички си измайсторила и цветята са много хубави. Успех! :)

Маги каза...

Много хубави картички си направила!
Честит празник! :)

Petya каза...

Картичките са супер!

Petya каза...

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Simonne каза...

Много са красиви и кокетни! Здравей! :)

Veselina каза...

Много красиви картички!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...