сряда, 6 април 2011 г.

Код - цветно, пролетно, елшово :)

Известно време нямах време.. така де - всички знаете какво имам предвид :)
Първо искам да кажа, че се усмихвах на всеки коментар под последната публикация и че се радвам на положителната ви реакция на екстремната страна на характера ми - в случая споделеното за мотора :)
Сега, след като вече са подарени, имам за показване две неща - картичка и опит за "мънистено храстче".
Така или иначе при изработването на картички и не само, все ме влече към цветя, клончета и зелено, затова не беше трудно и картичката, и храстчето, да са съобразени не само с дамата, на която бяха подарени, но и с Елшовото предизвикателство, обявено по повод на така желаното ново, свежо и уютно не он-лайн магазинче на момичетата от Двете елши. Няколко дни преди откриването - да ви е честито и успешно!
Мънистеното цветно храстче, както си го нарекох, има доста забележки, но е и доста по-симпатично "на живо", не е чак толкова сгъстено както изглежда тук.. определено няма да ми е първо и последно :)  Има малко фимо, малко капки роса и малко канап.
Ако не сте се досетили, за вдъхновението и споделените уроци по това ръкоделие, трябва да благодаря на Корнишонка :) Страхотни неща могат да се видят в нейния блог.

На снимката не личи, но всички елементи са "повдигнати" :)


Това пък е храстчето


1 коментар:

Katrin каза...

Красиво! Деревце шикарное получилось!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...