четвъртък, 5 май 2011 г.

Мъжка картичка - втори път

Тази мъжка картичка щеше да я има със или без предизвикателството на the Crazy challenge.
Ноо.. аз, естествено, много му се зарадвах, защото беше обявено около половин час след като обявих пред компанията, че аз ще направя картичката за рождения ден на приятел и вече бях решила, че ще изглежда горе-долу така, както се получи.. тоест, по мъжки :)
Отначало си я представях не толкова одухотворена тази халба, но в процеса на правене попаднах на една картинка - не печат и не със запазени права, от която само взаимствах идеята за шапката. Като направих шапка, видях, че без очи няма да мине - не случайно на въпросната картинка ги имаше. Стана закачлива, не много мъжки-сериозна, но идеално пасва за случая. Виждам и че много от останалите участия в предизвикателството са на момчешка вълна.. и как иначе - та нали мъжете са едни голеееми деца :)
Картичката си има стена отзад, в която има прорез, а през него минава продължението на шапката, тоест шапката се сваля и остава по пяна :)  Върху продължението има печат Best Wishes и пожелания. Естествено снимките са ужасни :(

Приятни празнично-почивни дни!

7 коментара:

Boryana каза...

Ето това е супер оригинална идея! Картичка като за истинкси мъж,а не момче. Никога не се бях сещала. Поздравления! Страхотна е! :)

Kelly каза...

Great card, thanks for playing along at The Crazy Challenge this week

Veselina каза...

Много закачлива картичка и... просто е супер,поздравления!

Dellany каза...

Супер е,Цвети! Поздравления!Свежа,оригинална идея!Успех!

Cvety каза...

Радвам се, че ви харесва :)
Благодаря за споделеното!

Katrin каза...

Прикольно! классная открытка получилась!!!

Nelly каза...

Много оригинална картичка, супер свежа е!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...