понеделник, 4 юли 2011 г.

Два мечока за Двете елши :)

Цели два са мечоците, които се мъдрят на 3 D картичката ми за предизвикателството на момичетата от Двете елши, зададено в тяхната седмица при Картичкофуриите. Tatty Teddy си чакаше реда отдавна оцветен, а с Fizzy се сдобих скоро от разпродажбата на Гери.
Реших да използвам и двете мечета, защото ми се струва сполучлива подобна ситуация, в която Tatty Teddy сякаш се забавлява за сметка на леко смутения Fizzy :) Не че само по този начин си ги представям, но... така реших, че ще мога да ги покажа и двете в това горско мечешко парти.
Оцветяването си личи, че е с акварелни моливи и то не на подходящ картон, а на хартия една идея по плътна от принтерната и доста се старая, за да не изглежда по-лошо от това.
Много харесвам всякакви видове дръвчета, като тези естествено не съм ги измислила сама :) Допадат ми и елементи като балона и въртележката, но още експериментирам с направата им.
Много си харесвам крайния резултат, въпреки че виждам някои недостатъци, които можех да избегна, също мисля, че можех да сложа един надпис в предния десен ъгъл, за да стои по-завършено, но заради склонноста ми към претрупване засега го оставих така и пожеланието се изчерпва с това на знаменцата.

Е, надявам се да ви усмихна с тази комбина и ви желая топла, слънчева седмица!

6 коментара:

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Картичката е прелестна. Вижда се, че е правена с много любов :) Пожелавам ти успех - картичката е много оригинална и много красива!

Mihaela каза...

very nice and the bear is so sweet!

Veselina каза...

Много сладурска картичка се е получила, весела и забавна! Мечоците са много готини!

kenli каза...

Много ми харесват дърветата! Нестандартни и весели! Поздрави!

Cvety каза...

Благодаря ви, момичета! Наистина ми отне доста време направата, затова се радвам на споделеното от вас :)
Хубав ден желая!

Thank you, Mihaela! Have a nice day!

Miss Emerald каза...

Невероятна е! И мечетата, и балончето, и дърветата, и въртележката, и надписа, страхотна картичка, която те кара да се усмихнеш! Поздравления!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...