вторник, 26 юли 2011 г.

Кръгла горска картичка

Откраднах си мъничко време да публикувам кръглата си картичка, но за съжаление не мога да надникна къде какво става в блог пространството.. дано наваксам скоро.
Първо - много благодаря за коментарите към коледната ми картичка, приятно ме изненадахте :)
Второ... много харесвам кръгли и всякакви интересни форми картички, просто без нещо като Big shot ми е трудно да докарвам съвсем правилни форми, затова по-рядко се опитвам.
Тази картичка я замислих в момента, в който видях предизвикателството на Двете елши, но чак снощи я финализирах. Общо картичката е с три слоя, и такива многслойни много харесвам, а отзад има стойка, която започва от средата надолу. Цветенцата и гъбката са от тук и тук. Относно опитите ми за дистресване с тебеширени мастила... цветовете са готини и реално се виждат добре, но на снимките бледнеят, дори с обработка. А ако сложа повече, не ми харесва.
Има несъвършенства, но според мен пък е чаровна и сладка :)

Лека вечер!




9 коментара:

~Gery~ каза...

Пу първа! :) Цвети, има картички, които на мига, в който излязат в лентата със следени блогове, искам да цъкна и да видя по-отблизо..И твоята е точно от тях! :) Страхотна е! Адмирации! Аз с тебеширени мастила не успявам да оцветя дори и толкова добре.. :) Мисля си, че наситеността на цветовете е идеална като за картичката, по-наситени щяха навярно да убият мекотата и красивите земни тонове.

bejko каза...

Картичката ти е много сладка.Няма нищо,което да е в повече или по-малко.Много е хубава!

slan4eva каза...

Много, много ми хареса - цветовете са толкова меки и нежни а елементите са прекрасни!Успех от сърце!:)

Miss Emerald каза...

Прекрасна приказно-горска картичка! Толкова е сладка! Няма как да не грабне окото още щом човек я види! Поздравления и успех!

Dellany каза...

Цвети,просто е красива! И сякаш ей-сега от някъде ще надникне някое горско животинче или елф! Тази картичка иска приказка! Поздравления!

Green-Eyed Girl каза...

Много сладурска картичка! Доста детайлна и трудоемка за изработване :) Успех в предизвикателството!

Veselina каза...

Цвети, поздравления! Картичката ти е прекрасна, нежна и вдъхновяваща! И аз много харесвам нестандартните картички и обичам да оцветявам с тебеширени мастила. При теб се е получило супер!

Cvety каза...

Момичета, благодаря ви!
В тези напрегнати за мен дни, коментарите ви ме зареждат положително :)
Надявам се скоро да мога да погледна и вашите майстории.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Cvety,харесвам всичките ти картички- нестандартни, топли и живи..Тази ме грабна щом я видях, точно както Гери е написала. Чудесни цветове, чудесно оцветяване и чудесни снимки!Веднага ме пренесе в приказния свят на Гъбарко..Пожелавам ти успех в предизвикателството на Двете Елши!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...