вторник, 6 септември 2011 г.

Стийм пъзел

Интересната и наистина предизвикателна тема тази седмица при Двете елши може би не ми е по възможностите, но все пак ще покажа какво успях да сътворя. За стилът Стиймпънк, в който трябва да е картичката или проектът, няма да пиша подробно, защото повечето участници писаха, а и в блога на елшите има достатъчно информация, снимки и страхотни картички от тях, а вече и от включилите се до момента.
Заложих най-вече на печатите, защото подходящи техники, ефекти и налични материали, които да използвам, аз поне не измислих. Печатите са от споменаваните вече няколко пъти от мен Graphics Fairy, с техните чудни предложения и ги избрах така, че да се различават от вече показаното от останалите участници. Картинката до ключовете е едно от интересните летателни средства, типични за стила Стиймпънк, не се разбира веднага, че е летяща лодка, но всъщност има малки птици под и над лодката, а пък другото около нея са облаци.
Бързото ровене за метални елементи не даде резултат за нищо интересно и подходящо.. няколко болтчета за собственоръчно нарисуваните зъбни колела, "закачалка" за тези красиви ключове и капак от часовник. Сложих Glossy Accents на ключови детайли от картинките, само на циферблата на часовника не се вижда добре, че има.. на така ужасните снимки :(
Стана малко голяма за картичка цялата работа и се превърна в пано, което не съм сигурна дали би харесало чак толкова на някой фен на този стил. Нарекох го пъзел, защото с всички различни печати ми се стори единственото подходящо, за да бъде показано все пак...

Аз имам да наваксвам с няколко проекта, а на вас желая добре да си починете в празничния ден, за да имате сили за тези цели три работни дни, които предстоят :)




6 коментара:

Miss Emerald каза...

Цвети, шапка ти свалям за зъбните колела! В интерес на истината се опитах и аз, но от бързане не се получи нищо и засега се отказах от тази си идея! Иначе паното представя доста чудати машинарийки и е станало доста интересно!

slan4eva каза...

Прекрасно!Ти си във вихъра си , а тази цветова гама явно допада не само на мен!Браво мила!

Green-Eyed Girl каза...

Не знам как и откъде си се сдобила с тези печати, но да знаеш, че тази вечер ще ги сънувам... Майтапя се, просто много ми легнаха на сърце частите от пъзела ти. Доста нестандартна идея, много интересна...

bejko каза...

Пъзел ,много интересна идея с много интересни елементи!Особено впечатление ми направи сакачалката за ключове!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Прекрасна е картичката..По идея е почти като моята, но ти си добавила и зъбните колела :):):) Признавам,че ми мина и такава идея, но..се отказах..При толкова прелестни истински ..просто..сърце не ми даде да се пробвам да ги конкурирам.. Твоите обаче са се получили чудесни.
Хрумката със закачалката за ключове е много оригинална!!Успех!

~Gery~ каза...

Интересно пано се е получило. Сякаш очаквам под всяка картичнка да има "легенда" какво точно представлява - като в музеите. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...