петък, 9 септември 2011 г.

Дантелено и бяло

Ето го и моето второ предложение в бяло - този път никакви пейзажи и сценки, просто цветна композиция и малко дантела. Така бях решила за втория вариант още като видях предизвикателството на Юлето в блога на Картичкофуриите.
Накрая ми заприлича на сватбена и затова сложих такъв надпис, но става и просто за някой фен на бялото :) Е, щеше да е по-тържествена, официална и сватбена, ако имах перлен картон или ембосинг материали, например.
Цветята и надписът са собствено производство и тъй като не можех да изрежа по-малки букви, не успях да сместя надписа по друг начин, затова е разположен така.
Розите леко жълтеят, може би защото са от креп хартия, но всичко е чисто бяло и разбира се, по-красиво от на снимката, познато ви е :)
Мисля да я включа и в предизвикателството Точки и/или чертички на Crazy Challenge, заради релефните точки на буквите, пък може би и дантелата образно казано е на чертички.. момичетата от екипа ще преценят дали е по правилата :)

Тъй като чак в неделя или в понеделник ще се появя отново тук, от сега ви пожелавам приятни и слънчеви почивни дни!


                             

12 коментара:

slan4eva каза...

Не спирай да създаваш красота!Много ми харесва ,а цветята са прекрасни!

Krissbal каза...

Разкошна!!!

bejko каза...

От хубави,по-хубави!Дори белите картички започнаха да ми харесват повече от останалите!Поздравявам те!

Deni каза...

Много пищна и разкошна картичка!

Veselina каза...

Страхотно! Бял разкош!

Stempelkobold каза...

Beautiful Card! I love this only white! It looks very elegant. Thank you for playing along with us this week at the crazy challenge! Good luck, Dominique

Юлия Андреева каза...

Цветята са уникални просто, можеше и да не се мъчиш с надписа, цветята толкова пълнят окото, че не ти трябва нищо повече - Много много ми харесва! Имаш талант и не ти трябват луксозни материали - само не спирай да твориш и да доставяш удоволствие за очите! Отново Благодаря за включването при Картичкофурии!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Разкош и великолепие са първите думи, които изникнаха в съзнанието ми, като видях картичката ти.Цветата ти са богати и разкошни..Пожелавам ти успех!

- каза...

А аз си мислех за светлина, която блика :) Такива асоциации поражда твоята бяла дантелена картичка :) Харесва ми!
Успех в предизвикателствата !

Miss Emerald каза...

Цвети, приказно красива е! И при възможностите и креативността, които притежаваш, не мисля, че липсата на някои материали или инструменти е в минус. Напротив, мисля, че точно тогава бял свят виждат точно такива красиви, завладяващи и носещи удоволствие за останалите, проекти! И да не забравя да кажа колко много, много, много ме плениха цветята - разкошни са!

Em каза...

Разкошни цветя си сътворила! Веднага ги загледах, просто са прекрасни!

Beccas Pysselparadis каза...

Lovely card! Love that you´ve done it all in white :) Thanks for joining us at The Crazy Challenge hugs Rebecca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...