вторник, 13 септември 2011 г.

Цветен полъх


Най-напред искам да ви благодаря за милите думи в коментарите на белите картички, много окуражаващо ми действат :) Също искам да се извиня, че не успявам да разгледам вашите красоти от последните дни! Ще се опитам да наваксам, вероятно следващата седмица.

Това включване го правя за да хвана последния влак за лятната игра на Хобисимо, като си попълня втория "комплект" картички и проекти. В случая това е второто ми участие в седмица 8 - Цветно вдъхновение, където условието е обвързано с точно определени цветове, които трябва или могат да бъдат използвани :)
Нямах много време и това успях да сътворя, нарочно избрах печатче с повече празно пространство, с идеята да не се получи прекалено шарена или претрупана с всички задължителни цветове :). Мисля, че е приятна детска картичка. Печатът е от този блог.
На тагчето има само честитка за рожден ден, заради която ще се включа в тазседмичното предизвикателство на The Crazy Challenge, а пък пожеланията ще са вътре, когато се намери подходящият получател :)

За малко да пропусна да благодаря за чудесната възможност, която екипът на Хобисимо ни даде - първо като разнообразие на условията - иначе кой знае колко време щеше да мине докато се наканя и сътворя първата си кутийка или календар, или пък да комбинирам определени цветове. И второ - възможността да се сдобием с чудната награда.
След всичкия труд и забавление, остава да си пожелаем успех и да си стискаме палци :)

Желая ви усмивки и прохлада в тези така топли септемврийски дни!




4 коментара:

Unknown каза...

Страхотно се е получило :) Успех в играта :)

Miss Emerald каза...

Страхотна комбинация на цветовете! А картичката създава много приповдигнато настроение, лекота и сякаш човек може да усети мириса на цветята! Успех и късмет и на теб!

Stempelkobold каза...

What a lovely card! Cute image and great design. Thank you for playing along with us this week at the crazy challenge, good luck, Dominique

Beccas Pysselparadis каза...

What a sweet card, i love the image and how it together with the flowers around it makes a beautiful scene! Thanks for joining us at The Crazy Challenge hugs Rebecca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...