сряда, 14 септември 2011 г.

Първата ми рамка за снимка

Не само, че е първа, но е и детска :)
Пиша накратко - от самото начало на замисъла, рамката беше предназначена за едни специални близнаци, които се надявам да не намерят начин да се доберат до нея, преди да порастнат поне още толкова :)
Доста се измъчих докато залепих хартията върху рамката, защото не ми се чакаше да се сдобия с десетото по вид лепило, а покритието на рамката се оказа много коварно за лепене. За всеки случай укрепих работата с кабърчета (правописът варира от кабАр до кабЪрче), сложих ги там, където знаех, че ще има елементи и съответно ще са скрити. Използвала съм два пънча, но повечето неща си изработих сама. Мечето го познавате и с този печат ще участвам в предизвикателството на Двете елши - Любим печат, с чиста съвест вече, защото рамката скоро беше успешно предадена.
Нямам най-любим, нямам и кой знае колко печати, но знаете, че мечетата оглавяват класациите и при мен определено е така. За доказателство, че мечетата от "Me to you" са ми любими още преди да бъде направена серия с печати и хартии с тях, прилагам снимка на един истински плюшен "кръпчо", който си имаме вкъщи :)


Ами това е засега, отново само публикувам, ще разглеждам при вас с голяяямо закъснение.

Лека вечер от мен!





6 коментара:

Miss Emerald каза...

Цвети, страхотна е рамката! Пълно великолепие!

Dellany каза...

Супер е,Цвети!Много веселяшка,всичко е на място и прецизно изпълнено! Поздрави!

Em каза...

Тази рамка е просто чудна! Толкова е весела и заредена с такова прекрасно настроение! Блаво!

~Gery~ каза...

Цвети, много е готска! :)

Cvety каза...

Благодаря за хубавите думи! :)

Mila каза...

Рамката е уникална !Супер свежа:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...