сряда, 21 септември 2011 г.

Картичка-цвете

Както обикновено хващам последния влак, в случая за предизвикателството на Двете елши - Оранжево и/или жълто. Тази е от най-любимите ми комбинации и щеше да е престъпно да не направя нищо. Не че има много жълто - само на пеперудката и то не личи добре на снимките, но все пак... А ако имах време щях да се постарая с поне още 2 картички и то още по-"завъртяни" :)
Шаблончето за картичката си го нарисувах, нарочно не е напълно симетрично, така ми е по-закачливо и приятно. Цветята от креп-хартия или тишу (не съм сигурна дали е абсолютно едно и също) са ми много, много симпатични, могат да се измайсторят толкова различни и раздвижени цветя.. обаче има едно "но" - има разлика в качеството и моята креп-хартия никак не е от качествените, затова не ми позволява да експериментирам повече - например, не се разтяга достатъчно. Пеперудката е част от скрапбук кит от този сайт, самият кит го имам при мен, но в блога сега не мога да го открия.

Момичета, не ми остава време от пътувания и работа да разгледам какво сте натворили последните 1-2 седмици, може би ще успея в празнично-почивните дни.
Затова засега ви желая да използвате максимално полезно тези дни и да има какво да показвате или разказвате след тях!


4 коментара:

Unknown каза...

Страхотно цвете, а шаблона е супер не си личи че е несиметричен :)

~Gery~ каза...

Адмирации за оригиналната идея да направиш обемно цвете-картичка! Много ми харесва, Цвети!:)

Miss Emerald каза...

Цвети, отново успя да ме грабнеш и приятно изненадаш с оригинална и много лъчезарна и красива картичка! Великолепна е!

Cvety каза...

Радвам се, че идеята ви допада и въпреки кофти снимките, картичката ви е харесала :) Благодаря!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...