петък, 29 април 2011 г.

Великденско позакъсняло

Не само, че това е единственото великденско нещо, което ще мога да покажа, но дори и то е с много лоши снимки, за съжаление. Все пак реших да участвам в играта на Хобисимо. Как да пропусна с такава награда?


понеделник, 25 април 2011 г.

Минималистично в три цвята

Честито Възкресение Христово и от мен! 
След като отново се добрах до компютър искам да пожелая на всички ви да сте живи и здрави, щастливи, да живеете в мир със себе си и с близките хора!

Сега за картичката - предизвикателството, на чиито условия отговаря е Картичкофурийското "С три цвята", зададено от Тони. Вие всички сте наясно с нейния минималистичен, свеж и отличаващ се стил на работа. Бих искала да успявам да не претрупвам картичките си и по-често да са в подобен стил, защото наистина ми допада, но все още ми е трудно да се спра навреме и да не сложа и това, и онова... :)
Надявам се тук да съм успяла с условията, беше удоволствие за мен и много се старах - всичко съм изрязала лично - детелинките, клончето, надписът... Цветовете пък са едни от любимите ми.
Усмихнат ден желая!


събота, 23 април 2011 г.

Приятелство по детски

Въпреки плановете ми да направя поне няколко картички тези дни, явно ще показвам нещо на великденска тема чак след празника.
Картичката в тази публикация е свързана с предизвикателството Приятелство в блога на Crazy Challenge. Тъй като имах подходящ стикер, за съжаление не печат, реших, че няма да изпусна възможността :)  Какво по-чисто от приятелството между деца?


събота, 16 април 2011 г.

Мънистено цвете

Колкото по-топло и слънчево е времето навън, толкова по-трудно става да се застои човек вкъщи и съответно да майстори.. но все пак сред няколкото започнати варианти на мънистени цветя, едно бе завършено от мен и подарено за рожден ден на колежка в офиса :)
Засега не се осмелявам да направя дръвче, тъй като ми убягва направата на стъблото, затова ще се поупражнявам с цветя, пък и има толкова много модели, които бих искала да направя... надявам се всяко следващо мънистено "нещо" от мен, да е по-добро от предишното :)
Това цветенце като модел не съм гледала от никъде, просто така се получи, обаче моделът и начинът на плетене на листенцата са от урока на Корнишонка


понеделник, 11 април 2011 г.

сряда, 6 април 2011 г.

Код - цветно, пролетно, елшово :)

Известно време нямах време.. така де - всички знаете какво имам предвид :)
Първо искам да кажа, че се усмихвах на всеки коментар под последната публикация и че се радвам на положителната ви реакция на екстремната страна на характера ми - в случая споделеното за мотора :)
Сега, след като вече са подарени, имам за показване две неща - картичка и опит за "мънистено храстче".
Така или иначе при изработването на картички и не само, все ме влече към цветя, клончета и зелено, затова не беше трудно и картичката, и храстчето, да са съобразени не само с дамата, на която бяха подарени, но и с Елшовото предизвикателство, обявено по повод на така желаното ново, свежо и уютно не он-лайн магазинче на момичетата от Двете елши. Няколко дни преди откриването - да ви е честито и успешно!
Мънистеното цветно храстче, както си го нарекох, има доста забележки, но е и доста по-симпатично "на живо", не е чак толкова сгъстено както изглежда тук.. определено няма да ми е първо и последно :)  Има малко фимо, малко капки роса и малко канап.
Ако не сте се досетили, за вдъхновението и споделените уроци по това ръкоделие, трябва да благодаря на Корнишонка :) Страхотни неща могат да се видят в нейния блог.

На снимката не личи, но всички елементи са "повдигнати" :)


Това пък е храстчето


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...