петък, 9 март 2012 г.

Отново осмомартенски майсторийки - от мен и за мен

За съжаление вчера не успях да ви честитя празника, но се надявам пожеланията ми от предишната публикация за един красив, усмихнат и емоционален осми март, да не са били напразни и разбира се, ви желая всеки ден да се чувствате специални.

Обикновено при такива общи, не лични празници, не успявам да направя картички за всички, които искам, но колежките ми и тук-там някои роднини, и приятели, се старая да са в графата "изпълнено" :)
В случая само майката на приятеля ми и колежките успях да зарадвам, благодарение на среднощния труд в ранните часове на празника :) А уж всеки път се заричам да започна отдалеч...


Тази картичка направих последна, бях измайсторила нарциса преди 1-2 седмици просто така и реших да го използвам, за да спестя време. От друга страна майката на моя приятел харесва червения цвят и с леки съмнения дали е добра идея, се спрях на тази хартия - в нея има препратка с жълто-бежово, сложих и бледо жълт картон отдолу, и взе, че ми хареса :) Скоро гледах уроче за нарциса, но в момента не мога да открия източник, само снимките пазя..


  












Тази серия е за колежките, като за bai rozan трябваше уж да е по-винтидж, но не ми се получи както го бях замислила... та затова едната е по-различна. Това моделче го видях за пръв път при миналогодишнатя размяна на картички за 8ми март - когато аз връчих моята по-скромна тогава картичка на Ем, тя също ми беше приготвила своя.


 





А тези красоти получих навреме, просто закъснях с показването, от Sisihrisi - от картичкофурийската осмомартенска размяна :) Много благодаря, пръстенът и шнолата-брошка са прекрасно изработени!




Картичката с нарциса и малката птичка ще споделя в мартенското предизвикателство на Двете елши - Песента на птиците.

Желая на всички ви слънчеви и усмихнати почивни дни!

10 коментара:

bejko каза...

Много ,много,красота!

kami_bonbona каза...

Цвети честит празник и от мен на патерица :) Много много ми харесаха картичките, много свежи и пролетни.Поздрави!

Valchen каза...

Честит празник и от мен със закъснение! Великолепни са картичките с тези чудни цветя!

Sisihrisi каза...

Цвети, щастлива съм, че са ти харесали :)

bairozan каза...

Много слънчева картичка! Хартията е разкошна, но нарцисът е страхотен акцент. Картичката за мен наистина е специална, пък за мартеничката - нямам думи! Освен това, отблизо я гледам и с други очи - колко прецизно са изрязани и съединени детайлите!

bairozan каза...

Май забърках две в едно - исках да допълня коментара си към предишната публикация на Цвети и, докато се усетя, този за мартеничките го пуснах тук :) Да не се чудите, де :)

Nelly's handmade каза...

Много красиви картички, всичко е много красиво! Първата е прелестна! Цветето ме очарова :)

Благодаря ти, че се включи в мартенското предизвикателство на Двете Елши :)))

Мариана / Мечтай и ... каза...

Много красиви, нежни и женствени са се получили картичките. Поздравления! Мога само да кажа, че онези, които ги получат, трябва да се почувстват много специални, защото получават парченце вдъхновение и красота.
Поздрави от мен!

vilini каза...

Впечатлена съм от нарциса. Страхотен е.

Илияна каза...

Много хубава картичка, надявам се да направиш и покажеш още много ръчни картички.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...