петък, 23 март 2012 г.

От шарено по-шарено :)

Здравейте, момичета,

Хубаво е като е петък, още по-хубаво като е слънчево, пък и предстоящите почивни дни се очертава да са подобни... но нали все за нещо трябва да мрънкаме... та да взема да измрънкам за липсата на време, за какво друго :)


Минавам днес да споделя тази картичка, която се надявам да се хареса на получателката, защото е правена "по задание" - шарена, весела, от всичко по много, най-много цветя иии... нещо "гушкаво" :) Харесва си ми, въпреки че не е в мой стил, хареса я и поръчителката.. за протокола - това е третата картичка, за която получавам парички.
Бих повторила моделчето някой път, но с по-малко цветове, а моделчето всъщност го видях в блога на тази дама - може и да не е измислено от нея, и не бих се учудила, ако е изрязано с шаблони, но все пак да си кажа, че идеята е взаимствана от там.

Желая ви страхотни, усмихнати, слънчеви и ползотворни почивни дни!






9 коментара:

bejko каза...

Едно прекрасно отражение на твоето настроение!Поздрави:)

vilini каза...

Може да не е в твой стил, но се е получила много, много добре.

bairozan каза...

На мен пък китната градинка ми харесва - и цветовете са в близки нюанси, и изглежда съм пристрастна към този тип оградки, и сладкият пухчо е неизменен герой в една такава сценка - толкова пролетна и жизнена! Всеки има нужда от точно такова настроение понякога!

Donika каза...

Истински проелтна оградка.Страхотна Цвети!

Neli каза...

Много весела, цветна и лъчезарна! Поздрави!

~Gery~ каза...

Идеята е страхотна и твоята реализация - също! Малко ми е шаренка и на мен, но пък е весела и оригинална! А най-хубавото е, че се е харесала! :) Усмих от мен!

Miss Emerald каза...

Цвети, цар си на ръчно изрязаните детайли! Признала съм те, да знаеш! И този път ни поднасяш една прекрасна изненада! То може на нас да са ни повечко цветята, но щом е по поръчка и си е изпълнила точно предназначението, значи всичко е наред! И на мен самата идея много ми хареса! И съм сигурна, че и получателката е останала възхитена! Хайде, и от мен слънчеви и усмихнати събота и неделя, а ти по-често да имаш такива поръчки!

Deni каза...

Идеята за отварящата се оградка много ми хареса!

Cvety каза...

Радвам се, че идеята с оградката ви впечатли толкова.
И много благодаря на всички ви за милите думи!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...