вторник, 27 март 2012 г.

Адреналин, нощен живот... предимно за мъже :)

Мдаа, крайно време беше да направя нещо и по "мъжката" тема на тазмесечното пето мър-мяу забавлятелство - "И мъжете са хора" :) Имам още една идея, но дали и кога ще стане... е друга тема.

Тази леко "мачовска", но и небрежна картичка, "сглобих" мислено докато разглеждах отпечатаните вече картинки вкъщи. И трите са безплатни - колата, след издирване чрез самото изображение, което използвам за пръв път, мога да кажа, че е от този сайт, нощният изглед е от тук, а надписът от тук. Небето малко ми се получи в стил Ван Гог.. не точно като в Starry night, по-скоро като в картината с лодката на брега на р.Сена :) Има glossy accents върху луната, звездите, стъклата и фаровете на колата, врътката с канапа и копчетата не е нещо особено, вероятно и други са се досещали за нея, но на мен много си ми харесва.

Разбира се, няма да пропусна да покажа картичката и на екипа на Щурото предизвикателство, където тази седмица темата е Add a sentiment.

Може и още едно включване да имам днес, тази седмица ще побързам да направя и покажа всичко, за което вече имам идея, защото следващите 10-на дни няма да имам възможност да творя, но се надявам да компенсирам с наваксване по вашите блогове :)

Засега ви желая усмихнат и ползотворен ден!

Тук е без светкавица (и без фокус), за да се видят "повдигнатите" елементи :)

5 коментара:

vilini каза...

Браво Цвети.Получила се е страхотно.Обожавам импресионизмът - невероятно небе.

bairozan каза...

Повечето "мачовски" елементи са налице и в хармония! И директното внушение, и картината, която изникна в представата ми при вида на парчето дънков плат (нали е плат?) и цитата на Анджелина Джоли - всичко е мъжкарско и в точните цветове!

bejko каза...

Рядко се прихласвам по мъжките картички,но по тази определено си паднах:)Страхотна е!

Cvety каза...

Благодаря, благодаря :)

А парчето е дънков плат, да. Искаше ми се да е по-светло, но нямах друго под ръка.

Силва каза...

О и тази е чудесна! Аз ги гледам в обратен ред, но това не пречи да ги оценя:)Страхотно ти се получават мъжките картички.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...