четвъртък, 29 март 2012 г.

Отново мъжка история, но в ретро вариант

Здравейте за пореден път тази седмица :)
Възможно е и още една среща да имаме преди да си починете 10-на дни от мен, но ще видим...

Тази картичка ми стана много любима и ако не беше "наречена" предварително за определен човек, нямаше да се разделя с нея. Обаче като знам, че получателят много ще и се зарадва и ще я оцени, някак ми е по-леко :)

Основната хартия е от ново, много, много готино блокче и щампите са си от него, затова си мисля, че надписът отдолу, който иначе се използва в друг, по-личен смисъл, в случая има общо с картата под него и сочещата ръка (или част от нея), и смисълът му тук е по-скоро като пожелание свързано с пътешестване :)
Доста си поработих над тази картичка - падна и шиене, и боядистване с акрилна боя - картонът, звездичките и надписът, мацане с мастило, а също и оцветяването на картинката, от което се притеснявах, защото хем трябваше да е с ретро визия и цветове, хем не ми се искаше да има примерно само кафяво и сиво... Копчето е метално, а рамката и някои други части на мотора са минати с 3D гланц за обем, и е доста ефектно. Пожеланията ще са отзад, но още не съм решила на стена ли ще се закачва, или ще "монтирам" стойка. Единственото, което бих променила, е ширината на страничния шев - по-тесен щеше да е стои по-добре.
Снимките са доста - на една се вижда блясъкът на боята, но няма фокус навсякъде, на друга има фокус, но не се вижда добре някой ефект.. та затова са много, пък на тези без светкавица се вижда кое е повдигнато.

Ясно е, ще я показвам в тазмесечното Мър-мяу забавлятелство, където на фокус са мъжете,  защото... И мъжете са хора :)
Разбира се, ще покажа картичката и на екипа на Щурото предизвикателство, където условието тази седмица е Добавете надпис.

Желая ви приятна вечер и много слънчеви усмивки!

 


  

8 коментара:

Te4eto каза...

Цвети, много добре ти се е получила!
И идеално те разбирам за трудността да се разделиш с нещо, което ти е на сърце! Добре е, че е за ценител!

Deni каза...

Цвети, страхотна се е получила картичката ти- с чудесно ретро излъчване!

bairozan каза...

Ама наистина е станала разкошна! И хартиите са си изиграли ролята, но творческата "постановка" си е твоя и визуалното послание е много вълнуващо! Просто да се размечтаеш да яхнеш вятъра, пардон, мотора и да запрашиш в неизвестна посока :) И тогава ще имаш такава щастлива усмивка, като на моториста :)

Силва каза...

Цвети, чудесна е! Много ми хареса:)Поздрави!

Maria Tchotcheva каза...

И двете ти картички са страхотни! Поздравления и успех!

Donika каза...

Еййй страхотно, направо перфектна до последния детаил, много ми харесаха пузелчетата и копчето, всичко! И двете са страхотни !Браво Цвети!

Маги каза...

О, станала е наистина много хубава!Браво!

Lionelsa каза...

Е, страхотно майсторство!
Благодаря ти за участието в Крейзито тази седмица!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...