вторник, 27 март 2012 г.

Цветна магия

Даа, споменах, че днес ще има втори път, но с много по-различно и по-свежо предложение :)

Това е картичката, с която ще участвам в предизвикателството на Кали при Картичкофуриите. По повод порастването на нея самата и на блог-местенцето и също, тя ни прикани да се включим в нейното предизвикателство на тема "Подарете ми букет" - с МНОГО цветя :)

Кали, на теб и на приятелката ми, която ще получи физически картичката и която също пораства, и то точно днес, желая здраве, безброй усмивки и щастливи моменти в компанията на любимите ви мъже - и двете имате по цели трима вкъщи, ако не се лъжа :) Бъдете креативни, обичани и успешни навсякъде, и във всичко!


Нищо в картичката не е подбрано случайно - цветове, модел.. - съобразено е и с двете ви по много дълъг за обясняване начин :) Хартиите и панделката пък са ми съвсем новички. По-интересното ново обаче, е първоначалната ми идея да направя нещо в стила на тази дама, чиито картички и албуми страшно много харесвам. Не мисля, че картичката ми заприлича на нейните, но най-вече изрязаните цветя подредени около централен елемент и зашита по този начин панделка или хартия, напомнят донякъде. Панделката понеже е тясна, нарочно е зашита в единия край, за да мога да и придам обем, иначе щеше да си остане сплескана :) Определено ще експериментирам още в този стил.
Относно цветовете все се заричам да се постарая повече и сега бях категорична, че ще спазя определена цветова схема, без това да е непременно условие в предизвикателството. Малко след като бях започнала картичката прочетох публикацията на Кали за цветовете и картичките, и съвсем спазих идеята, така мисля...

Две от снимките са без светкавица, защото на тях се вижда по-добре кое е релефно, кое повдигнато.

Разбира се, ще я покажа и в Щурото предизвикателство, където тази седмица условието е Add a sentiment.

Приятна вечер и слънчева сряда от мен!


  









  

8 коментара:

Handmade_by_MaDe каза...

Красива е и много свежа!Поздрави и хубава вечер :)

bejko каза...

Много различна и невероятно красива!Грабна ме и не мога да отлепя очи!Поздравявам те!:)

Katya Kovacheva каза...

Поздравления за целия този букет от цветя, очрована съм от начина по който си ги съчетала, всеки един елемент си е на мястото и крайния резултат е разкошен!

kenli каза...

Много оригинални шевове!Приятен за окото акцент! Браво!

bairozan каза...

Разкошна е! Всички елементи са съчетани толкова хармонично, цветовете са прекрасни - лилаво-розовата гама при цветята действа много емоционално!

KalySto каза...

Много е детайлна и красива! Веднага познах от кого си се вдъхновила,когато видях снимките с различните слоеве!И на мен ми е любим този стил,въпреки че рядко го използвам.Много благодаря за хубавите пожелания и за това,че се включи в моето предизвикателство!

Valchen каза...

Много красива картичка в чудесни цветове! Благодаря, че сподели този блог - не бях попадала на него, а ми харесва невероятно много! Твоята картичка е по своемо уникална!

Cvety каза...

Много ви благодаря!
Ще се радвам все по-често да създавам балансирани и добре комбинирани цветово картички, за да заслужа готините ви коментари :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...