понеделник, 16 април 2012 г.

Пролетно винтидж бинго по Великден

Здравейте и честито Възкресение, дами! Бъдете здрави и живейте в мир със себе си, обичайте и се радвайте на малките неща!

Знам, че съм доста несериозна напоследък - коментари никакви, публикации - малко. Все се надявам, че е временно. Разбира се, все по нещо си правя... сега например, имам за показване и други неща, но набързо ще направя две публикации с по една картичка, тъй като ще ги включа горе-долу в едни и същи предизвикателства.

Първата си е баш винтидж и не само, че е пролетна и ще участвам с нея в предизвикателството на Дани при Картичкофуриите с тази страхотна тема, но е съобразена и с още две предизвикателства -
- тазмесечното Бинго забавлятелство на Мър-мяу екипа - тук линията е "дантела-перли-перфоратор", като перфораторът този път основно използвах за украсата отвътре, отпред само малките тагчета с надписа са "пънчови" :)
- хоби предизвикателството Крафт на Краси

Всичко, което трябва, се вижда на снимките, само за картинката е редно да кажа, че е от този страхотен блог.

Лека вечер на ранно лягащите си, на останалите - до след малко :)


 

7 коментара:

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, твоята винтидж пролет е...зашаметителна...
Много ми харесва всеки детайл по картичката ти и този шев...направо не знам дали да питам..- толкова е перфектен, че..вероятно е ръчно направен...Страхотна е картинката- и аз харесвам много този блог.
Обаче твоята интерпретация...ммм..УСПЕХ навсякъде..
Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №10 "Крафт"
И..да не забавя..Христос Воскресе!
Весели празници!

dani's cards каза...

Цвети,явно винтидж стилът ти идва от вътре!Много са красиви тези ретро пролетни цветя!Шевът придава елегантност и завършек на картичката!
Благодаря ти ,че се включи в моето първо предизвикателство при Картичкофуриите!

kenli каза...

Еееех, невероятна винтидж пролет! Супер изпълнение и пресъздаване на този стил, само както ти умееш! Остава да споделиш как правиш тези красиви и оригинални шевове.Наистина са уникални!

Miss Emerald каза...

Воистин Воскресе!
Цвети, разкошна е картичката! С две пишещи ръце и от цялото си сърце, се присъединявам към всичко казано от момичетата преди мен!

Cvety каза...

Много ви благодаря, момичета!

Всъщност шевът е заслуга на шевната машина, която имам от известно време и напредвам по малко с нея. Не е като да няма недостатъци по картичката - напр.при тези по-засуканите шевове, иглата пробожда по два, дори три пъти на едно и също място, и колкото и да не е дебела, дупчиците накрая стават доста по-широки от конеца. Това се вижда, въпреки, че когато се сетя уж ги "затварям" после на ръка, но човек може да остане с впечатление, че е използвана дебела игла. А и събирането на ъглите не винаги се получава съвсем еднакво, така че после шевът да е на еднакво разстояние от всички страни, от края на хартията...

bairozan каза...

За малко да я пропусна - снощи видях само следващата публикация :). Много красива и много винтидж - и земните, и ярките цветове (чудна картинка!), дискретната дантела, шевът - много ми харесва!

Petya каза...

Да, картичката е чудесна, а според мен ако има някакъв недостатък (а аз такъв не видях) - то това я прави още по-ценна защото е ръчно направена - неповторима, а не излята по калъп от машина.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...