понеделник, 16 април 2012 г.

Цветна оградка - реплика

Заканих се, че ще има втора оградка и ето я - отново цветна и шарена, уж с идеята да не е толкова претрупана, но пак стана доста пъстра. Та тази оградка си има вече и получател - колежката поръчителка на първата оградка, сега по повод собствения и рождения ден :)

 Не съм сигурна, че отговаря съвсем на определението винтидж - не е като да няма състарено, но все пак... включвам я отново при Картичкофуриите на тема Винтидж пролет, с уговорката, ако Дани прецени, че не е за там, спокойно да я игнорира :)
И няма как - отново играя Бинго в априлското Мър-мяу забавлятелство. Линиите са две - "висулка-цветя-панделка" и "панделка-брадс-перфоратор".
Показвам картичката и при Краси в Крафт предизвикателството и.
И накрая, но както се казва - не на последно място, тази цветна оградка е моят поздрав за Светла, по повод първата и блого-годинка. Реших, че тази картичка е по-близка до красотите, които показва в нейното местенце, от предишната публикувана от мен. Светле, желая ти още много красиви и изпипани картички да направиш, много усмивки да предизвикаш и много усмивки да получаваш, да си здрава, щастлива и в мир със себе си :)

Приятна и лека следпразнична работна седмица ви желая!




13 коментара:

Svetla * каза...

Уау Цвети , прекрасна оградка ! С толкова много цветя и пролетно настроение ! Радвам се , че реши да се включиш в моята блог - игра ! Благодаря ти много и за прекрасните пожелания , които си ми написала ! :)И ти продължавай все така да ни радваш с твоите красиви картички ! :)

bejko каза...

Ех,че е хубава тази оградка!Много пролетна и свежа и много ме изненада с отваянето си!Пожелавам ти успех в предизвикателствата!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, страхотна е твоята оградка. С много пролетно настроение, много цветна, пъстра и с оригинално отваряне..
Благодаря ти,че се включи в Хоби предизвикателство №10 "Kрафт" и ти пожелавам успех!

dani's cards каза...

Още една страхотна идея!Много идейно и пролетно!И определено не бих я изключила!Още веднъж ти благодаря ,че се включи в предизвикателството "Винтидж пролет"!

Donika каза...

Хубава е много, отвваряща се, цветна и загадъчна:-)Чудна е:-)

kenli каза...

Каква оригинална идея.... Оградката ти е супер - цветна и пъстра създаваща невероятно настроение с излъчването си!!! Поздрави!

Miss Emerald каза...

Цвети, помня и първата ти оградка, но тази определено ме грабва така, сякаш за първи път виждам такъв тип картичка! Справил си се блестящо със съчетаването на цветовете!

vilini каза...

Цвети, страхотна е!!!!!

Katya Kovacheva каза...

Май съм пропуснала първата оградка, но тази е уникална! Като истинска, толкова пролетна и жива, иска ми се да я прескоча и да вляза в приказната къща :)

bairozan каза...

Цвети, имам слабост към оградките ти, но това няма да попречи на обективността ми :). Картичката е в страхотни цветове в една гама с акценти, които не бият на очи, но създават пъстра атмосфера. Много свежа, много весела, с настроение :)

Cvety каза...

Толкова сте мили, благодаря ви !
Радвам се, че така ви харесва, но пак да си кажа, за който не е чел при първата оградка, че идеята по принцип не е моя :)

Petya каза...

Просто - отличен за картичката! Страхотна е!

~Gery~ каза...

Цветии, такива примамливо-красиви оградки правиш, че ме заразяваш и аз да опитам някой път! :) Страхотна е!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...