сряда, 25 април 2012 г.

История с кокошки

Привет с поредното спорадично появяване от мен!
Благодаря, че се отбивате тук и оставяте коментарите си, въпреки моят, обещавам временен, отбой от това занимание!


Тези кокошчици ги направих преди Великден, но тогава не успях да ги споделя. Има доста уроци и варианти за този модел, вероятно сте попадали поне на един.
Първо уших четирите еднакви + едната от тези в панерчето, защото бяха за колежките, трябваше да са еднакви и да станат бързо :) Тъй като платът се оказа труден за мен за тази работа, направих следващите две с различни платове, пък и за разнообразие. Нямах възможност да ги снимам заедно или по-така аранжирани, знам също, че колкото и да са симпатични, не са достатъчно конкурентни с по-сложните и големи великденски проекти в предизвикателството на Двете елши. Все пак ще ги споделя в категория текстил - има вероятност те да са единственото ми участие по темата... Е, има шанс да успея да покажа още нещо, но то е по-сериозно и... ще видим :)

За червеното яйце, което единствено прави компания на кокошиците, може да прочетете повече при BaiRozan, защото майсторът е тя :) Много са готини и много труд е вложено във всяко от тези яйца. Нейна заслуга са и снимките с истинските яйца и двете последни.

Желая ви слънце в небето и слънце в душата!


 

 
  

3 коментара:

Miss Emerald каза...

Цвети, много сладурски тези твои кокошчици! И ми изглеждат едни такива важни, важни, нагласени точно като за голям празник като Великден! А пък, ако знаеш само как ми раздразни любопитството с това "нещо голямо"! Сега ти стискам палци да успееш и да можеш съвсем скоро да го видим и ние!

vilini каза...

"Отбой" има и при мен. Чудесни кокошцици, но най-си падам по тази с цветенцата, можеби нарциси - абе малко недовиждам. А за подаръкът ти завиждам - страхотен е!

bairozan каза...

Много сладък кокошкарник! Всяка кокошчица си има индивидуална шарка и различна опашчица, забелязах. Моята е най-наперена - виж колко яйца мъти :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...