петък, 27 април 2012 г.

Великденски зайчета за Двете елши

Ура, успях да се вредя до публикация преди да залипсвам пак за малко.
Важно ми беше да успея, защото тази кошничка я мисля и правя отдавна, и то специално за великденското предизвикателство на Двете елши.. А тъй като празникът мина, само предизвикателството ми остана като стимул и много исках да е нещо по-конкурентно :)


Зайчетата и яйцата са зашити едно за друго, зашити са и за основата на кошничката. А идеята на основата е да се асоциира с полянка, затова е небрежна и грубо очертава формата на зайците. Яйцето вече го познавате от предната публикация и добре че беше то, да има какво да позира в празната кошничка.
Няма да описвам повече, предостатъчно снимки показвам и мисля, че всичко се вижда, макар и с не много добро качество... Доволна съм, че първоначалното ми желание да не е много шарена и претрупана надделя, пред по-кокетната празнична визия, с която можеше да завърши всичко :)

Целувки, прегръдки и пожелания за весели, слънчеви и запомнящи се почивни дни!


 








 


А от тази снимка се вдъхнових първоначално



4 коментара:

vilini каза...

Все по - добра с иглата. Супер зайци!
Хубави почивни дни.

bairozan каза...

Е-е-е, голяма изненада си сътворила! Много е оригинална кошничката, а и доста сложна, мен ако питаш. Изпипала си всеки детайл, цветовото съчетание е много издържано и как си напасвала панделката с плата за апликациите само... За моето/твоето яйце е просто чест да се сгуши в нея :). Прелестна е!

Miss Emerald каза...

Лелеее, Цветииии! Шапка ти свалям! Направила си една не само готина, но и много запомняща се кошничка! Супер сладурска е и може би, когато някой каже кошничка, ще се сещам вече за твоите яйчица и зайчета, изплели една неверятна красота!

Valchen каза...

Чудни зайчета! Много са сладурски! Поздравления!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...