сряда, 30 май 2012 г.

Цветни проекти напук на времето

Здравейте, момичета,
С тези сериозни паузи не знам вече как да започна публикацията... Може би с това, че в момента, в който имам свободно време, се втурвам да майсторя нещо и определено игнорирам компютъра, и блог пространството... освен когато с оглед на крайните срокове (нали затова са срокове), не се наложи да публикувам направеното :)


Ще е дълго на снимки, но ще ви покажа две неща - първото е кутийка-изненада за една специална абитуриентка. Изненадата и радостта беше най-вече от подаръка - курс за категория А - много желан и разбира се, с разрешението на родителите. Подаръкът е от групичката ни с моторите и нямаше как в момента да бъде поднесен материално, затова в завързаното папирусче наред с пожеланията, беше поднесен така да се каже, символично.
Всеки път се каня, че следващата картичка ще е по-семпла, но с голямо, хубаво, текстилно цвете и все не става така. Е, сега се постарах с цветето и тъй като тоалетът беше в черно и бяло, а синьото любимият цвят, с наличните ми материали това сътворих.
Ще покажа кутийката в категория хартиени изкуства на майското предизвикателство на Двете елши - Цветя, защото проектът като цяло е хартиен.










Това лаленце го направих по поръчка на колежка, за нейна приятелка. Все ми се струваше  недостатъчно едното лаленце и в крайна сметка реших въпроса с импровизирана вазичка - боядисана с акрилни бои и с шарка напомняща оградка, и с две "подрастващи" лаленца :)
Тази композиция ще я включа в същото предизвикателство на елшичките, но в категория Изкуства с текстил, въпреки много по-сериозните участия там.

Засега това е от мен, оставам с надеждата за още едно участие в последната категорията, да видим...

Поздрави, целувки и пожелания за усмивки, въпреки всичко!


 










            

5 коментара:

BEARKIS каза...

Прекрасна кутия,цветовете са просто пленяващи,браво!!!!Хубава вечер И успех!!!

BEARKIS каза...

Прекрасна кутия,цветовете са просто пленяващи,браво!!!!Хубава вечер И успех!!!

bejko каза...

Всичко е много хубаво,но аз направо се влюбих в цветето в/у капачето на кутийката!Поздравявам те!

Miss Emerald каза...

Ехеее, Цвети, здравей! Радвам се, че се появи и то с толкова много красота! Всичко е перфектно изпълнено! Представям си колко много се е зарадвала абитуриентката на този подарък! Като знам моя мъж колко ме врънка пак за мотор....

bairozan каза...

Кутията е много изискана с тази умерена и официална цветова гама и съм сигурна, че "експлозията" от благопожелания е била не по-малка изненада от подаръка :) А цветето си е направо завършен аксесоар! Лаленцата пак си докарала като истински и идеята да ги обогатиш с вазичка, при това ръчно боядисана и украсена, е много добра.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...