четвъртък, 1 ноември 2012 г.

Амфора-джобарник с нацъфтели рози :)


Е, да - отново аз, малко непредвидено, но с повод - играта на Краси, по повод рождения и ден :) Днес започнах да поглеждам в лявата лента с вашите публикации и какво да видя - точно днес си имаме рожденик :)


Реших изненадата да е с текстилно предложение, не с картичка, защото едва ли в срок ще успея да сътворя нещо специално за повода. Тази амфора... и тя е вече подарена - на майката на един приятел, която обожава рози, обича пъзелите и митологията :)
Затова, Краси, извинявай, че използвам амфората за твоята игра, но се надявам да ти хареса сред морето от картички на останалите момичета :) Разбира се, желая ти от сърце здраве, енергия, вдъхновение и щастие сред любимите хора, за да продължаваш да ни радваш с прекрасните си цветни, свежи, идейни и весели проекти на всякакви теми! Честит рожден ден!

Относно джобарника - има си своите забележки, но той е един от двата първи такива проекта, които направих - без шаблони, без да съм чела как се правят тия неща със слоевете и ватата отвътре... Затова пък особено се гордея с розите и другите детайли - например, частите от пъзела и на капкоподобните елементи горе - мисля че за пръв път направих такава апликация с оверлочен бод. Висока е около 30 см.

Това е засега от мен! Приятна и уютна вечер ви желая!


 
 

4 коментара:

vilini каза...

Цвети, и аз съм впечатлена от частите на пъзела, но не само. Страхотно се е получила тази амфора-джобарник!

Miss Emerald каза...

Цвети, радвам се, че толкова скоро отново се появяваш и то с толкова красиво произведение! Всеки детайл по него е впечатлителен!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, невероятен е джобарника..И аз като притежателката му, съм фен на нещата, които описваш, може би съвсем по скорпионски..
Предполагам, не..убедена съм,че е възхитена и с огромна радост си го ползва!
Много, много се зарадвах на прекрасната ти идея и се впечатлих от уникалната изработка на всеки един от детайлите! Ти си истинска майсторица в шиенето и аз определено съм възхитена от всеки следващ твой проект.
Благодаря ти,че се включи в моята игра и ще се радвам да се включиш и в Хоби предизвикателство 25 "Рожден ден"

bairozan каза...

Зашеметяващ джобарник! Всички детайли сме разгледали внимателно, можеш да си сигурна :) Впечатлена съм отново (и отново) от прецизността ти, но най-много ме поразиха розите - струва ми се, че освен обшиването на разните детайли, това са най-сложните елементи!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...