петък, 9 ноември 2012 г.

Pay it forward - първи подаръци за мен :)


От заглавието се подразбира за "какво иде реч" - след цялата еуфория в началото на годината с инициативата Pay it forward, след всичкото заричане как няма да мине цяла година докато изпратя моите подаръчета... все пак годината се изниза, а аз не съм изпратила нито едно, точно защото честичко прескачам от една идея на друга :(
Разбира се, това ще бъде поправено, както вече няколко пъти досега се зарекох.


Затова пък вчера получих първите неща направени ЗА мен - от Мария (MaDe) - съмнявам се някой от картичкоправещите да не е редовно четящ нейните публикации, или най-малкото да не е попадал в местенцето и.. ако случайно не сте, посетете го и ще разберете защо го казвам :)

Снимките ми не са достатъчно добри да покажат красотата, нежността и излъчването на всяко нещо, което с огромна усмивка изваждах от пакета :)
Тагът е страхотен, много ми допада като стил и въобще, освен това обичам всякакви цветя, а това е особено красиво :) Разбира се, останалите цветя са също толкова красиви и цвета им (не толкова ярък като на снимките) много приятно гали окото, а гривната е супер практична и идеята да е в този стил, за да може всеки да я съчетае, когато е по-спортно облечен, е страхотна.
Мария, огромно благодаря за прекрасните пожелания и всички подаръчета!








2 коментара:

Handmade_by_MaDe каза...

Аз благодаря...за доверието, което ми гласува да направя нещо за теб,Цвети!
Радвам се,че съм те усмихнала :)

bairozan каза...

Честито! Гривната си е направо рокерска, предвид любовта ти към моторите, а тагчето и цветчетата са уникално хубави, лилавите сякаш са направени от някакъв естествен материал!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...