четвъртък, 17 януари 2013 г.

Цветно и зелено в средата на януари


Трудно се започва публикациия когато паузите са толкова големи... Ще кажа само: Здравейте, момичета... - пък времето ще покаже какво и колко ще се случва тази година :)

Споделям днес една картичка, от тези големите, за основа на които използвам гърбовете на блокчетата с хартия. Доста си поиграх с нея, но "се налагаше", защото отиде при дама, която не познавам лично, но знаех, че и тя се "заиграва" с хартиите, и картоните около празниците, може би не чак толкова сериозно от към материали и количество, но така или иначе е от "нашите", пък и този стил картички най си ги харесвам :) 


В центъра се мъдрят едни от първите елементи, изрязани лично с Big Shot - да, точно така - вече и аз съм в кюпа. Не спирам да искам и да пазарувам, и само ако посягах по-често към хартиите, филца или текстила, като преди, щеше да е чудесно...

Ще покажа картичката на момичетата от Мър-Мяу забавлятелствата, тъй като различните тоналности на зеленото в комбинация с кафяво-бежово-прасковено, наистина е сред любимите ми цветови комбинации.

Лека вечер и до скоро!






7 коментара:

Te4eto каза...

Цвети, честита ти машина! Много красиви хартии си използвала и тегелите ти са страхотни!

Юлияна Неделчева каза...

Прекрасна !
Вълшебна ... Има дантели , светя и ... всичко ,което харесвам !
Искрени поздрави !

bairozan каза...

Ама колко бързо ни завладя очакването на пролетта, а? Или само аз така тълкувам заигравките с цветя и цветове по това време? Както и да е, радвам се отново да видя твоя картичка, изпъстрена със закачки, украси и чудни хартии!

Мирише ми на ЛЮЛЯК! каза...

Много красива картичка с пролетно настроение!

Сега откривам блога ти, показваш невероятни неща! Страхотно е всичко!

Хубава и вдъхновяваща нова година ти желая!

- каза...

Да имаш много време и много вдъхновение за филца, хартиите и панделките и за биг шота! Картичката е чудесна-зашнурованата част ми хареса особено много!

KalySto каза...

Много пролетна и свежа с тези зелени и розови цветове!
И честита машинка да си я ползваш с вдъхновение!
Благодаря,че сподели тази романтична картичка в Шареното ни Забавлятелство!

Cvety каза...

Момичета, благодаря за чудесните коментари!
Радвам се, че отбивате и пишете тук :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...