четвъртък, 7 март 2013 г.

За приятелите, авантюрите и... Веспа :)


Привет, дами,

Колебая се от възглавничаката ли да започна или от Авантюрата, в която ще я покажа...

Хм, мястото на Авантюрата (харесвана и от мен дума J) е http://beingshme.blogspot.com/ , а авторката на красотите, които може да видите там, нарича себе си шМи J Попаднах в блога и случайно, през блога на Тони, където също смятам да се включа тия дни, но с нещо хартиено, разбира се.
Освен, че се впечатлих от картичките на шМи – така красиви, раздвижени и разнообразни - нещо, което много ценя, се оказва че Веспа-възглавничката ми перфектно се вписва в условията на нейната Авантюра, където текстилните проекти са добре дошли. Направих я специално за приятел от друга държава, който виждам сравнително рядко и много по-често комуникираме чрез Фейсбук (например), приятел, който е заклет фен на Веспа, както стотици хиляди хора по света, има си страхотен Веспа-кът иии... приятел, за който си заслужава да вложиш толкова труд, колкото ми костваше J
Накратко за възглавничаката – разпечатих картинка на един от най-класическите модели на Веспа, изрязах всяка част отделно и използвах всяка за шаблонче, сглобих едно към едно (дори онзи кол, който стои неестествено си е на мястото) и с много старание от различни платове, вкл.изкуствена кожа за седалката. Това също е от първите ми опити за апликация и съм много доволна от себе си, въпреки формата на възглавничката, която като я рисувах беше по-правилна, но без опит да предвиждам разни неща формата се видоизмени съвсем. Средната, плътна част, е около 20см/20см, надписът си личи, че е ръчен :)
И така, шМи, радвам се, че открих местенцето ти, че ще мога да се включа в Авантюрата ти и че ти дори ще си поредният ми виртуален приятел J  Надявам се и искрено ти желая да имаш все повече приятни спомени и все по-малко гадни преживявания, и битки в живота.
Желая на всички ви прекрасни моменти в утрешния, празничен 8-ми март и в почивните дни, разбира се!

  




 

9 коментара:

Valchen каза...

Страхотна възглавничка - много е сладурска с тази нестандартна форма на пъзел и с тази сладка веспа отпред! Чудесна е!

Being shMe каза...

Не мога да спра да я гледам и да и се радвам на тази красавица, за да си напиша бездиханното слово. Дали повече ме впечатли сложната форма на възглавничката или толкова добре направената Веспа не мога да кажа. Най-сърдечни благодарности, че избра именно този проект, за да се включиш в моята Авантюра. Чудесно отговаря на идеята ми. Със сигурност вниманието и обичта, с които си правила възглавничката ще бъдат оценени от получателя и. А аз се радвам, че имам нов толкова интересен виртуален приятел като теб. Хубав празник утре и на теб и хиляди прегръдки :)ххх

bejko каза...

Невероятна възглавничка със своята форма и апликация!Харесвам такъв вид ръчно изработени неща-носят чувства и дух:)

bairozan каза...

За пореден път се убеждавам колко си напреднала с поредното си хоби! Само това, че си го замислила и си се захванала с такъв сложен, според мен, проект, показва, че наистина цениш приятеля си :) Успех в поредната авантюра!

Villi каза...

Уау...спечели ме на 1оо% !!!:))) Страхотна е! Браво за идеята,огромния труд и впечатляващият резултат!:) Адмирации:)

tangenta каза...

Фантастична възглавничка, първо грабва формата на пъзел - много идейно. Като заразглеждах снимките изпаднах в екстаз от различните парченца, съшити с прекрасни и различни шевове, с прецизния детайл, с умело подбраните цветове и десени. Самата възглавничка е като един невероятно сложен пъзел, който е подреден перфектно.

Bo каза...

Страхотна възглавница! Наистина си го овладяла това изкуство - детайлите са невероятни!:)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Мнооооогоооо красота видях тук, а пък колко още съм пропуснала! И страшно съжалявам! Идейна, страхотно красива и изпипана възглавничка, моите поздравления!

Tara Omar каза...

Я Тара Омар, в настоящее время живу в Беларуси. В данный момент я вдова с четырьмя детьми, и я застряла в финансовом положении из-за мировой пандемии, и мне нужно было рефинансировать и оплачивать свои счета. Я пытался искать ссуды у различных кредитных фирм, как частных, так и корпоративных, но безуспешно, и большинство банков отказали мне в кредите. Но, как угодно Богу, меня представили человеку Божьему, кредитному специалисту, работающему с группой инвесторов, которые готовы профинансировать любой проект по ставке 2% взамен. Мистер Бенджамин Ли дал мне ссуду в размере 150 000,00 долларов США и сегодня я владелец бизнеса, и мои дети в данный момент преуспевают, если вам необходимо связаться с какой-либо фирмой по поводу обеспечения кредита без стресса, без проверки кредитоспособности, без совместной подписи с процентной ставкой всего 2% и лучшими планами и графиком погашения, пожалуйста, свяжитесь с г-жой Бенджамин Ли (247officedept@gmail.com). Он не знает, что я делаю это, но я так счастлив сейчас, и я решил, что люди больше узнают о нем, а также я хочу, чтобы Бог благословил его больше. Вы можете связаться с ним через его приложение Whats-App: + 1-989-394-3740. .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...