вторник, 23 април 2013 г.

Възглавничка за мечтатели


Такааа, имам да споделям, да показвам...

Първо за споделянето - преди малко научих, че съм една от парти-гърлите на седемнадесетото Мър-мяу забавлятелство, за което много благодаря на гласувалите за мен и обещавам да се постарая с всички сили за предстоящия вдъхновяващ проект!
Също така, въпреки минималната ми активност напоследък, се оказах и в списъка с избраните от една много интересна и приятна Авантюра, в ролята на инициатор и главен виновник - милата шМи, на която също съм много, много благодарна, за която искрено се радвам, че върви напред и че с участията си успяхме да и донесем само положителни емоции :)

А сега - показването. Тази мини възглавничка е с не толкова многослойна и сложна апликация като при Веспа-та, но пък е толкова пролетно-свежичка и сладка, че и тя бързо-бързо се оказа подарена. Мини е, защото е малко по-малка от картичка 15х15 см... по принцип имах намерение да остане повече пространство около балона и глухарчето, но... знаете как е - не се получи точно според очакванията ми :)


Радвам се, че имам шанса да я включа в тазмесечното забавлятелство на дамите от мър-мяу екипа, тъй като темата е "не-хартиени закачки". И други неща освен хартиените проекти и шиенето ме предизвикват, и въпреки, че си набавям материали, те все си остават на заден план.
Ще опитам да покажа още нещо преди края на срока, ноо.. не обещавам :)

Засега ви желая слънце в душите, бръмбари в главите и песен на сърцата!

А това са част от подаръците на шМи, които определено попълниха "богатствата" ми :)

7 коментара:

Quillo's Handmadies каза...

Страхотна възглавничка... дори само като я погледнеш и вече си се размечтал... :))

bairozan каза...

Определено имаш какво да покажеш :) Само като си представя истинските размери на възгавничката, разбирам колко ти е сигурна ръката вече - детайли всякакви обшиваш, а специално твоите глухарчета са ми слабост :)

Being shMe каза...

Разкошна е, Цвети. Влюбих се от пръв поглед. Цял ден тлея по нея, за да ти го кажа чак сега - великолепна и толкова детайлна работа. Браво! Адмирации :)ххх

Deni каза...

Cтрахотна миниатюрна възглавничка.Браво!

Em каза...

Седя гледам я, седя гледам я... и не мога да й се нагледам! Страхотна е! Толкова ме грабна, наистина един прекрасен проект :)

гуш
Ем

Bo каза...

Страхотна и много свежарска възглавничка! Някой ще се "рее в облаците" с нея! :))

Clipping Path Service каза...

Nice post.Keep sharing. Thanks for sharing.
clipping path

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...