събота, 19 февруари 2011 г.

Минималистично предизвикателство

Както написа Kenli в блога си, понякога доста се луташ докато намериш стила си, според мен в която и да е сфера, в правенето на картички също. Е, аз още не съм го намерила, то си личи - предполагам, защото всеки ден виждам нещо ново, още нещо ново.. и все искам да опитам, да го приложа на поредната картичка.

В предизвикателството на Тони за минималистична картичка реших, че ще участвам още щом го видях. Първоначалната ми идея беше да съчетая предизвикателството с "мъжка" картичка за рожден ден, затова и се насочих към тези цветове. Истината е, че много ни хареса вкъщи и засега решихме да си я запазим, за рождения ден ще измисля друга :)
А и има време - може би ще успея да направя още една за Тони.
Надявам се, че съм се справила с идеята на предизвикателството, надписът се повтаря с някои от останалите участници, но го използвах тъй като е универсален и когато реша, че имам повод и подходящ човек за картичката, няма да се налага да го променям. Детелинката си я изработих лично, а най-близо до истинските са цветовете на последната снимка :)



3 коментара:

Toni каза...

Много интересна, оригинална и различна!

Le каза...

Страхотна е и това да изрезеш така хартията като дантела много ми харесва. Лично аз, я виждам без надписа,но т той стои елегантно. Много много ми харесва!

Cvety каза...

Благодаря, а аз много се радвам, че ви харесва :)
Относно надписа истината е, че и на мен ми стои някак не на място, като изтърсен, но реших, че е добре да го има :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...