понеделник, 25 април 2011 г.

Минималистично в три цвята

Честито Възкресение Христово и от мен! 
След като отново се добрах до компютър искам да пожелая на всички ви да сте живи и здрави, щастливи, да живеете в мир със себе си и с близките хора!

Сега за картичката - предизвикателството, на чиито условия отговаря е Картичкофурийското "С три цвята", зададено от Тони. Вие всички сте наясно с нейния минималистичен, свеж и отличаващ се стил на работа. Бих искала да успявам да не претрупвам картичките си и по-често да са в подобен стил, защото наистина ми допада, но все още ми е трудно да се спра навреме и да не сложа и това, и онова... :)
Надявам се тук да съм успяла с условията, беше удоволствие за мен и много се старах - всичко съм изрязала лично - детелинките, клончето, надписът... Цветовете пък са едни от любимите ми.
Усмихнат ден желая!


6 коментара:

Veselina каза...

Много красива картичка, свежа, слънчева и прецизно изработена! Поздравления!

Поли каза...

Леле, бих искала и аз да мога да режа така :-) Страхотна е картичката. Колкото до желанието да сложим от всичко на картичките си - познато, много познато :-))) Успех.

Dellany каза...

Цвети,какво друго да каже човек освен "Браво!" ?!!
Прецизно изработена,стилна и пролетно свежа!

arcadia каза...

Великолепна е - наистина е сътворена с много внимание към детайла и това си личи! Браво!

Cvety каза...

Много ви благодаря! Радвам се, че ви харесва явно калкото и на мен, въпреки, че на снимките никога не мога да докарам нещата така, както са всъщност. Относно рязането - без пънч си отнема време и никога не е достатъчно перфектно, но пък с подходящ нож и подложка, можеш да изрежеш почти каквото поискаш, включително и букви, когато нямаш подходящ цвят мастило :)

Rumilina каза...

Много оригинална и по-различна творба. Браво.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...