петък, 12 август 2011 г.

Цветно букетче в хартиена лейка
Лично мен колкото ме радват картичките, толкова ме впечатляват и всякакви други хартиени проекти. Затова второто нещо, което ще покажа в седмица 4 от играта на Хобисимо, е една лейка. Дааа, хартиена лейка пълна с доста богат букет от няколко различни неща, които исках да направя за пръв път - розичките, дантеленото цвете и оранжевото цвете. На живо букетчето изглежда по-симпатично и не толкова претрупано :)
Лейката е по шаблон от тук.

11 коментара:

Miss Emerald каза...

Приказен разкош! Много е готина, цветна, пъстра, всичко е толкова красиво, а дръжката е направо очарователна! Справила си се страхотно и с цветята! Поздравления!

Julka§Megi каза...

Супер сладурска лейка :) Поздравления :)

bora каза...

Прекрасен проект! Много ефектни и интересни са всичките неща, с които си напълнила лейката.

*щурчо* каза...

Чудесна композиция, прекрасни цветове, много оригинално хрумване.Поздравления!

Veselina каза...

Прелестна е! Браво, Цвети, истинска наслада за окото!

bearkis каза...

Разкош!И преди съм гледала творения с тази лейчица,но едва сега твоето бижу ме стимулира да опитам...Браво,Цвети,чудна композиция!!!Хубав ден и да не забравиш да "полееш" цветята!

Mihaela каза...

Beautiful box!

Anji78 каза...

Прекрасна лейка с прекрасни цветчета!

bairozan каза...

Време беше и аз да се включа - лейката и "просто картичка"-та ми бяха подарени от Цвети. Чудни са! Никога няма да ми омръзне да оглеждам всички детайли и да откривам все нови закачки. Но откритието (за мен), че Цвети "прави неща", като че ли е най-ценното :)

Cvety каза...

Много ме зарадвахте с коментарите си, защото първоначално се опасявах да не ви се стори прекалено шарено или претрупано :)
Благодаря за споделеното!

Cvety каза...

Охоо, bairozan, много се радвам, че реши да се "покажеш" в блог-пространството :)
Време е и ти да споделиш какво майсториш, защото в галерията си имаш страхотни неща, които за мен също си бяха откритие :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...