събота, 1 октомври 2011 г.

Черно-бяло и дантелено-лилаво за 1-ви октомври

Честит празник, малки и големи картичкоправещи! Честит празник на всички, които вече го написаха в своите публикации и на тези, които тепърва ще го напишат :)
Желая на всички ви здраве и разбирателство с любимите хора, желая ви достатъчно и неоткраднато време за себе си и любимите занимания, както и да намирате вдъхновение навсякъде и във всичко!

Много е хубаво да си имаме такъв ден, нали? Вълнуваща е и инициативата по размяна на картички. Затова първо показвам картичката, която спретнах за Хриси и която знам, че вече е при нея :) Много се надявам, че наистина и харесва, направих я специално за случая.
След кратко чудене и след като видях по-рано през седмицата, че и други момичета включиха направените по повод празника картички в текущи предизвикателства, смятам да я включа в тазседмичната тема на The Crazy Challenge - 3 цвята по твой избор. Това са лилаво и зелено вариращи в различни тонове, и светло (бежово) и тъмно кафяво, естествено, ако екипът прецени, че не съм нарушила правилата :)
I think to include it in this week's issue of The Crazy Challenge - 3 colors of your choice. These are purple and green, ranging in different tonality, light (beige) and dark brown, of course, if the team decides that I have not violated the rules :)


Втората картичка, но не на второ място :), е по черно-бялото предизвикателство, зададено от Щурчо при Картичкофуриите. Нямаше как да изпусна готината тема, нито да подмина дебюта на Краси, просто все не и идваше реда. Ясно е, че комбинацията черно-бяло е равна на стил и класика, видяхме доста сериозни стилни заявки за отличие, но аз все наопаки - защо да не покажа нещо весело в тази гама? Горе-долу от самото начало си я представях с подобна визия, но цяла седмица я започвах и зарязвах заради неща с по-близки крайни срокове.
Сладката зебричка е от сайта на Elizabeth O.Dulemba, знаете го :) Звездичката е като напластените копчета с форма по желание, има урок за тях в секцията с майсторийки на Двете елши.   
Черното е по-черно и снимките, естествено, са далече от начина, по който реално изглежда, но се надявам да съм успяла да ви усмихна отново :)

Приятни почивни дни!



7 коментара:

Valchen каза...

Прекрасни са и двете картички, много ме грабнаха цветята, които си направила - страхотно красиви са!

Daira каза...

Лелееее, прелест! И двете картички са много хубави , ама тая зебра е направо убийствена!

Svetla * каза...

Страхотни картички ! А тази със зебрата е супер - оригинална ! Поздравления ! :)

slan4eva каза...

Чудесни са!За зебрата няма да коментирам :)
Честит празник и безспирни идеи и творения ти желая!Успех с прегръдка!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Честит празник, Цвете!
Картичката за Хриси е прекрасна- нежна и романтична с тия дантели и този цвят...- чудесна идея.
А картичката ти за моето предизвикателство е истинска красота- закачлива, оригинална и много прецизно направена. Харесват ми детайлите, и хрумката за фалшиви и истински шевове..Справила си се прекрасно и за мен е чест , че включи тази красива картичка в предизвикателството зададено от мен тази седмица при Картичкофуриите!

Miss Emerald каза...

Браво, Цвети! Знам си аз, че ще ме изненадаш приятно - и картичката за Хриси е страхотна, много нежна, и картичката за предизвикателството на Краси е великолепна, много закачлива и показваща един по-различен поглед на комбинацията черно-бяло!

Lagene каза...

Love your black & white zebra card!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...