сряда, 12 октомври 2011 г.

Есенна сценка

Хмм, много се чудих дали да споделям този си проект.. не защото не ми харесва съвсем, а защото на снимка  не изглежда никак добре, поне в сравнение с "на живо"... погледът се чуди къде да спре по-напред и прескача от елемент на елемент, съответно и никой от елементите не се откроява поотделно.
От друга страна нали именно есента свързваме с богатство на цветове и багри, с усещането за изобилие.. при мен има нападали жълъди, клонки и всякакви изсъхнали растения, които дори са ароматизирани. Имам си и плашило, тикви и катеричка, имам си и дърво с почти напълно окапали листа... Изглежда като малка сценка от детска игра, в която можеш да разместиш каквото пожелаеш, но... само, ако държиш картичката в ръце, не и на снимките.
Споделям я, защото скоро написах, че колкото и несполучливо да изглежда нещо в очите на създателя му, не се знае кой и за какво би могъл да се вдъхнови от същото нещо и да създаде друго, по-добро.
Печатът с плашилото е от този познат вече сайт, тиквите са от тук, а на катеричката в момента не мога да открия източника. За дръвчето също имам шаблон от някъде, но в случая го нарисувах, изрязват се три или четири абсолютно еднакви и се сглобяват.
Ще покажа картичката в две предизвикателства, въпреки, че предполагам, ще е само за спорта :)
- Есенното предизвикателство на Двете елши
- Картичка с 3D елемент/и на Картичкофуриите

Желая ви стопляща душата и сърцето есен, а студът да е само във въздуха!
16 коментара:

Мила каза...

Страхотна картичка :)

Handmade_by_MaDe каза...

Уау...това е цяла приказка...удивителна е!Поздравления!

*щурчо* каза...

Чудна! Като горска сцена е...

Neli каза...

Страхотна е! Толкова труд си вложила! Успех в предизвикателствата!

Miss Emerald каза...

Цвети, Цвети успя отново да ме смаеш с един невероятен проект! Направила си една разкошна и много богата триизмерна есенна картичка! Отново ме накара да се възхитя на идея и изработка, достави ми голямо удоволствие за пореден път, за което ти благодаря! Успех!

Svetla * каза...

Много ми харесва картичката ти !:) Супер - оригинална и нетрадиционна ! Мога да си представя колко усилия са били необходими докато изработиш всички елементи от сцената .

Dellany каза...

Цвети, присъединявам се към възхищението на всички, които са писали преди мен! Заслужаваш адмирации за търпението, усилията и вдъхновението с което си направила тази есенна приказка! Страхотна е и ти пожелавам успех!

morgiana каза...

Богата картичка, точно като есента.Невероятно ефектна, накара ме да се усмихна и ме зареди с приятна емоция. Страхотна е , страхотна! Поздравления!

Лара каза...

Нямам думи!Толкова богата и есеннодишаща картичка!

Диана Пенчева каза...

Прекрасен тримерен проект!

KalySto каза...

Оххх, много герои и много красива сценка.! Харесва ми и че си съчетала хартиите и естествените листа и плодчета така ,че да се получи страхотен натурален ефект

Maya.F каза...

Невероятна е ! Когато я гледам се потапям в приказен есенен свят . Една малка скрита приказка. Поздравления.

I Love Making Things каза...

Красота :)

Green-Eyed Girl каза...

Наистина е като приказка, Цвети. Страхотна идея и прекрасна реализация. Пренесе ме в есенната градина на мистър Макгрегър от историята за зайчето Питър(примерно :)...

Elizabeth O. Dulemba каза...

Cvety, I'm featuring your wonderful creation in this week's Coloring Page Tuesday newsletter. If you're not subscribed, you can do so at http://dulemba.com/index_ColoringPages.html . Keep creating! :) e

Lagene каза...

Amazing! I saw this on Elizabeth Dulemba's blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...