сряда, 12 октомври 2011 г.

Есенна сценка

Хмм, много се чудих дали да споделям този си проект.. не защото не ми харесва съвсем, а защото на снимка  не изглежда никак добре, поне в сравнение с "на живо"... погледът се чуди къде да спре по-напред и прескача от елемент на елемент, съответно и никой от елементите не се откроява поотделно.
От друга страна нали именно есента свързваме с богатство на цветове и багри, с усещането за изобилие.. при мен има нападали жълъди, клонки и всякакви изсъхнали растения, които дори са ароматизирани. Имам си и плашило, тикви и катеричка, имам си и дърво с почти напълно окапали листа... Изглежда като малка сценка от детска игра, в която можеш да разместиш каквото пожелаеш, но... само, ако държиш картичката в ръце, не и на снимките.
Споделям я, защото скоро написах, че колкото и несполучливо да изглежда нещо в очите на създателя му, не се знае кой и за какво би могъл да се вдъхнови от същото нещо и да създаде друго, по-добро.
Печатът с плашилото е от този познат вече сайт, тиквите са от тук, а на катеричката в момента не мога да открия източника. За дръвчето също имам шаблон от някъде, но в случая го нарисувах, изрязват се три или четири абсолютно еднакви и се сглобяват.
Ще покажа картичката в две предизвикателства, въпреки, че предполагам, ще е само за спорта :)
- Есенното предизвикателство на Двете елши
- Картичка с 3D елемент/и на Картичкофуриите

Желая ви стопляща душата и сърцето есен, а студът да е само във въздуха!




16 коментара:

Mila каза...

Страхотна картичка :)

Handmade_by_MaDe каза...

Уау...това е цяла приказка...удивителна е!Поздравления!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Чудна! Като горска сцена е...

Neli каза...

Страхотна е! Толкова труд си вложила! Успех в предизвикателствата!

Miss Emerald каза...

Цвети, Цвети успя отново да ме смаеш с един невероятен проект! Направила си една разкошна и много богата триизмерна есенна картичка! Отново ме накара да се възхитя на идея и изработка, достави ми голямо удоволствие за пореден път, за което ти благодаря! Успех!

Svetla * каза...

Много ми харесва картичката ти !:) Супер - оригинална и нетрадиционна ! Мога да си представя колко усилия са били необходими докато изработиш всички елементи от сцената .

Dellany каза...

Цвети, присъединявам се към възхищението на всички, които са писали преди мен! Заслужаваш адмирации за търпението, усилията и вдъхновението с което си направила тази есенна приказка! Страхотна е и ти пожелавам успех!

morgiana каза...

Богата картичка, точно като есента.Невероятно ефектна, накара ме да се усмихна и ме зареди с приятна емоция. Страхотна е , страхотна! Поздравления!

- каза...

Нямам думи!Толкова богата и есеннодишаща картичка!

Диана Пенчева каза...

Прекрасен тримерен проект!

KalySto каза...

Оххх, много герои и много красива сценка.! Харесва ми и че си съчетала хартиите и естествените листа и плодчета така ,че да се получи страхотен натурален ефект

Maya .F каза...

Невероятна е ! Когато я гледам се потапям в приказен есенен свят . Една малка скрита приказка. Поздравления.

I Love Making Things каза...

Красота :)

Green-Eyed Girl каза...

Наистина е като приказка, Цвети. Страхотна идея и прекрасна реализация. Пренесе ме в есенната градина на мистър Макгрегър от историята за зайчето Питър(примерно :)...

Elizabeth O Dulemba каза...

Cvety, I'm featuring your wonderful creation in this week's Coloring Page Tuesday newsletter. If you're not subscribed, you can do so at http://dulemba.com/index_ColoringPages.html . Keep creating! :) e

Lagene каза...

Amazing! I saw this on Elizabeth Dulemba's blog!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...