четвъртък, 13 октомври 2011 г.

Пожелай си...

Много приятно ми стана от коментарите Ви в предишната публикация и се радвам, че по-голямо впечатление са Ви направили елементите поотделно, отколкото това, което ме притесняваше в нея - че на снимката изглежда претрупано и разхвърляно :) Благодаря Ви!

Все пак много исках да направя и нещо по-издържано, тъй като темата и на мен ми харесва, включително, защото есенната цветова гама е сред любимите ми. Ако не страдах от липса на време, щях и повече да сътворя.





















                                                        
Често се чудя какво пожелание да напиша, когато картичката не е предварително преднзначена за някого и винаги се старая да има някаква връзка между визията и пожеланието. Ясно ми е, че тази връзка със сигурност не всеки я вижда като мен или като останалите... Също така някой ще каже, че не е задължително пък да има такава връзка и съм съгласна, но когато я търся, го приемам по-скоро като предизвикателство, отколкото като задължение :)
В случая връзката е посланието Нова година/Нов сезон/Нова работа и т.н - Ново начало, от тук и Нов сезон- Ново начало - Пожелай си нещо :) Или както с намислянето на желание при падащите звезди, така и с падащите листа...

Готиното печатче ми е от тук. Мисля, че на снимките личи всичко, което е нужно, а цветовете са горе-долу реални, просто са си наситени. Триизмерните елементи са ясни, за съжаление копчето не се вижда, а е много готино - затова го показвам отделно :)

Включвам картичката отново на тези две местенца -
Есенното предизвикателство на Двете елши и Картичка с 3D елемент/и при Картичкофуриите.

Желая ви повече сбъднати желания по всяко време на годината!




7 коментара:

Диана Пенчева каза...

Много ми хареса идеята с всяко падащо есенно листо, което видя, да си пожелавам нещо. Хубава картичка!

KalySto каза...

Много ми хареса букетчето в ъгъла , а като цяло картичката носи толкова есенно настроение...

Miss Emerald каза...

Ех, красота, красота! Прекрасен проект, прекрасна идея, а тези листенца са много оригинална хрумка по този начин! И букетчето е страхотно! Браво, Цвети!

Deni каза...

Много топла и с много есенно настроение е изпълнена картичката ти!Поздравления!

Veselina каза...

Прекрасна е, Цвети, прилича ми на приказка, всичко си ѝ е на мястото!

Green-Eyed Girl каза...

Харесвам картичките с прозорче. А твоята е пълна с есенен разкош! Поздравления!

morgiana каза...

Много идейна картичка се е получила. Особено ми харесва 3д рамката в дясно- придава дълбочина на картината. Поздравления!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...