четвъртък, 20 октомври 2011 г.

На Вашето внимание - шериф Топчо :)


Мисля за тази каубойска шапка още откакто видях предизвикателството Някога на Запад в блога на Двете елши. Е, успях да я преборя - рисуване, изрязване и напасване от първия път. Така че, Ем, определено се забавлявах и аз, и се надявам да ти стане малко по-малко тъжно с още едно участие в това така готино и интересно предизвикателсво... също не разбирам защо се включиха толкова малко хора.


Дънковата лента целенасочено не е равна като конец, а е от застъпени парченца, чиито краища се подават извън общия контур, опасявах се, че иначе ще изглежда прекалено "засукана" за истински шериф :) Обшиването по краищата е с т.нар.фестон бод, който е много лесен, затова го помня още от часовете по трудово обучение в училище, въпреки, че рядко съм го използвала.

След шапката ми се стори, че мога да добавя и една шерифска значка. Реших, че ще успея преди да заспя от изтощение, проучих няколко модела значки и тази форма ми се стори най-оптимална за рисуване и изрязване. Освен формата, всичко останало по нея си го измислих съобразено с възможностите ми.
Някак не ми стояха двете неща добре на първите снимки и се огледах за модееел - в момента, в който сложих шапката на Топчо, си казах - по-добре не може да изглежда другаде, сякаш е за него.
Надявам се, че съм Ви усмихнала с моя шериф и Ви желая най-слънчевия четвъртък!








11 коментара:

Deni каза...

Шерифът е страхотен! Идеята за тази шапка и значката са просто уникални и чудесно изпълнени! Браво !

kenli каза...

И значката и шерифската шапка са невероятни! Браво, Цвети! Много красиво и професионално изпълнени и поднесени! Поздрави!

Handmade_by_MaDe каза...

Уау...шапки долу...за шериф Топчо! :)Уникален е!Страхотни идея и изпълнение,Цвети!Поздрави!

Miss Emerald каза...

Цвети, прекрасна идея и изпълнение! И не само, че ме усмихна с шериф Топчо, но съм сигурна, че още дълго ще си спомням за него, за сладката му топчеста визия и за уникалните му шапка и значка! Просто са невероятно готини, блестящо изпълнени и много оригинални! Сигурна съм, че и на Ем вече й е по-малко тъжно след твоето участие!

bejko каза...

Много оригинални като идея и изпълнение!А така представени на Топчо са несравними!Успех от мен!

KalySto каза...

Ихаа! Много сладък шериф! Шапката е невероятна! Личи си ,че си вложила много работа и усилие си за предизвикателството.Поздравления!

Cvety каза...

Много благодаря! Надявах се да Ви харесат и Топчо и аксесоарите му :)

Neli каза...

Ехе, страхотен е този Топчо!Идеята и изпълнението са впечатляващи! Успех!

Em каза...

Е, стахотно са станали! Шапката е просто уникална! Ама и моделът си го бива! Този топчест сладур е толкова подходящ за симпатичен шериф :)

Много се радвам, че успя да се включиш в предизвикателството!

Поли каза...

Ох, какво да кажа!!!!! Вдигам ръце и се оставям на шерифа. Уникален е!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Прекрасна идея и перфектно изпълнение! Браво Цвети! Справила си се чудесно и шапката и значката са уникални..
Много ми харесва резултата и..изглеждат страхотно на топчестата муцунка на Шериф Топчо..
Поздравления от мен!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...