вторник, 25 октомври 2011 г.

Еднослойна картичка-инициал с квилинг


Истината е, че така си я замислих от самото начало картичката - само с квилинг цветя и картон. Готова е от няколко дни, но сега смогнах да я покажа.
Всъщност картичка беше в началото, след това я префасонирах и сложих в рамка, тъй като беше подарък за 9 годишно момиченце и ми се стори, че така ще има повече тежест... естествено, за подарък на възрастен не би било подходящо :) Отделно имаше още една картичка, която беше тотално игнорирана, защото за моя радост, рамката с буквата уцели в десетката и беше разнасяна с гордост, и голяма усмивка цяла вечер от рожденичката, вероятно се досещате - това е "нейната" буква. Буквата я изрязах след като първо си направих шаблон, копчето го сложих, защото прекалено лесно се разтваряше, с него вече стоеше доста стабилно.. преди да бъде инсталирана в рамката :)


Видях набързо доста сериозни заявки в предизвикателството Еднослойна картичка при момичетата от Двете елши, но ще покажа и моята картичка там, пък може да успея с още една.   

Харесвам много квилинга, имам няколко по-сериозни неща от преди системното правене на картички и дори един спечелен конкурс със снежинката вляво. За съжаление лентичките все остават на заден план, въпреки, че имам големи планове за тях :)

Желая Ви лека вечер!

12 коментара:

Mihaela каза...

Very beautiful letter!!!

Green-Eyed Girl каза...

Много харесвам картички с нестандартна форма. Харесвам и куилинг, макар че на мен самата не ми достига търпение, за да навивам лентичките... И картичката, и снежинката са разкошни. Благодаря ти, че участва в тазседмичното предизвикателство на Двете елши.

~Gery~ каза...

Ооо, тази снежинка съм я виждала! Ама не знаех, че ти си я правила!:) Страхотна е наистина!
А буквичката е много симпатична и наистина добре си намислила да е в рамка, така ще е и по-траен подарък!:)
Усмивки от мен:)

Deni каза...

И картичката, и снежинката са чудесни!Много нестандартно решение за картичката.Поздравления!

Te4eto каза...

Много е хубава!

Miss Emerald каза...

Цвети, отново великолепна идея! Много ми хареса нестандартната форма, както и решението ти да я сложиш в рамка, какъв ефект е имало това само! Най-голямата награда за теб! А сенжинката е просто зашеметяващо великолепна и приказна! Поздравления!

bejko каза...

Каква страхотна идея само!А за изпълнението да не говорим!Успех!

Mila каза...

Снежинката е невероятна !Толкова красива и нежна - предполагам и страшно трудоемка, но резултатът си е струвал :)
Картичката е супер оригинална :)Поздравления !

Em каза...

Картичката е страхотна! Много интересна форма, браво за страхотното рязане и навиването на всички тези малки елементчета, които са се превърнали в разкошни цветя!
А за снежинката просто нямам думи... прелестна е!

Dellany каза...

Цвети, изключително рядко харесвам куилинг и също толкова рядко коментирам такива картички, но твоята наистина е много интересна и оригинална. И идеята за рамка е точно попадение! Желая ти успех в предизвикателството!

Cvety каза...

Ех, много Ви благодаря за оценките и милите думи! Коментарите Ви ми действат страшно позитивно!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, нямах идея,че се занимаваш и с куилинг. ИЗКЛЮЧИТЕЛНА снежинка..А картичката ти с тази нестандартна форма е много оригинална. Наситина идеята за рамка е чудесна, защото е по-трайна от картичка. Още една великолепна твоя идея, осъществена чудесно!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...