сряда, 7 март 2012 г.

Предосмомартенско с няколко закъснели мартеници и награди


Здравейте, дами!

Осмомартенската ми картичкофурийска картичка е при своята получателка и спокойно мога да я споделя тук. Тъй като напоследък няма никаква ритмичност при публикациите ми и коментарите в блоговете ви, реших да започна тази картичка преди да изтече срокът за записване, за да не се изложа после като не успея по някаква причина да я изпратя навреме. Не знаех кой кой ще ми се падне, за да съобразя цветове и стил... все пак е по-така чувството когато правиш картичка за човек, който се занимава със същото :) Затова се постарах да е неангажираща, но и да не е съвсем семпла... и надявам се, съм успяла да усмихна моето късметче Невена.
Печатчето с птицата е сваляно някога от този сайт, използвах го, защото ми се стори подходящо за хартиите, и разбира се, заради мартенското предизвикателство на момичетата от Двете елши - Песента на птиците. Тагчето също е безплатен дигитален печат, свалено е от тук и отново е по темата - заради нотите в ъгълчетата :)

 

  

На закъснелите ми колиета-мартеници, които са най-интересните от първомартенските майстории, мисля, че не им достига един цвят, за да ги включа в категория текстил на същото предизвикателство, но... това не пречи да ги споделя заедно с някои от гривните. А оригиналната мартеничка-брошка, която в момента се кипри на якето ми и държа да покажа въпреки закъснението, е дело на bai rozan :)
















С голямо закъснение, но все пак е редно и е чест за мен, да се похваля с две виртуални награди "връчени" ми от Vilini и от Ariadna. Като се има в предвид, че и техните блогове са едни от следените, и уважавани от мен, отличията са още по-ценни :) Благодаря, момичета!
Тъй като мина доста време и тъй като наистина не мога да се огранича с 5 или 10 блога, които да сложа над останалите, в случая няма да посочвам блогове... иначе бих изброила поне 1/3 от българските блогове, които следя, защото във всеки намирам от какво да се впечатля.

Остана да ви пожелая един красив, усмихнат, емоционален осми март... а най-добре всеки ваш ден да е като един малък осми март :) !

  




7 коментара:

Miss Emerald каза...

Цвети, прекрасна картичка! Сякаш си изпратила една от песните на птиците, които все по-често започваме да подочуваме! Мартеничките-колиета много ми харесаха! А зеленичкото в тях още повече няпомня, че очакваме един прекрасен сезон!
И ти си имаш много хубава мартеничка-брошка! Много е оригинална!
Продължавай да твориш и все така да ни радваш и вдъхновавяш!

Силва каза...

Голяма фурия си, Цвети:) и картичките ти са истинска прелест. И тази много ми харесва:)Мартеничките също, обичам възлите на макрамето и някага и аз правех такива, но сега нямам време.Поздрави и успех при Елшите!

Neli каза...

О Цвети, картичката е приказка! А за мартеничките нямам думи - чудесни са! Поздрави!

vilini каза...

Честит празник!
Много красива картичка, а мартеничките ти са великолепни.

bairozan каза...

О, страхотна картичка! Розите са като от стара английска градина, има и от любимите ми телени елементи и шевове! Мартеничките си ги нося с удоволствие :)

Nelly's handmade каза...

Много красива картичка. Всичко е много красиво! Много ми харесва,че ползваш телчица за украса на картичките си!

Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Двете Елши :о)

Илияна каза...

Много хубава картичка, надявам се да направиш и покажеш още много ръчни картички.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...