вторник, 5 юни 2012 г.

Заешка седянка :)

Здравейте картичкотворящи, квилинг маниаци, шиещи, бродиращи и прочее дами,

Отново съм за малко и отново с шивaшки истории, но този път са зайциии :) Те също са ви познaти, защото чаровните дългоушковци от "групата на Тилда" набират все повече популярност.


Единият, най-градинският и цветен маргаритков заек, уших с помощта на Kети и Грета, на една от техните работилнички в приказния свят на Dvergen Artz. Останалите два започвах и изоставях няколко пъти преди да ги завърша с все аксесоарите им.
И двата са вече подарени на две момиченца - "официалният", лъскав, с цвете в ръка и горският с ягодовата торбичка, който се сдоби с нея специално за да бъде представен на момичетата от Двете елши, в категория Изкуства с текстил на юнското им Плодово предизвикателство. Торбичката е истинска, 3D - е, пълна с вата, а не с ягодки, за съжаление... намира ми се едно парче плат на ягоди, листенцата са подсилени с филц за обем. Ябълковата "презрамка" пък ми е подарък от bai Rozaaan :)

Следва фотосесията, със и без аксесоари.

Желая ви лека и по-слънчева седмица от утре, а на себе си желая възможност да надничам по-често при вас
!



10 коментара:

Neli каза...

Ехее, страхотни сладки зайци! Браво!

bairozan каза...

Тия зайци са ж-е-с-т-о-к-и! Постигаш желанията си с изумителна упоритост :). Идеята за чантата-ягодка е просто блестяща! Този ми е фаворит, не че съм пристрастна...

Mila каза...

Виждам, че зайовците са завладели и твоята къща ;) Страхотни сладурковци :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Леле...Цвети..обездуми ме момиче..Толкова таланти...и гледам..- ново хоби при теб.
Страхотни са зайчовците и Тилдичката и тя (поседнала на одеалцето). Възхищавам се на сръчността ти! Поздравления за майсторството!

GerganaG каза...

Прекрасна тайфа си сътворила, много са готини и с лятно настроение. Успех

Юлияна Неделчева каза...

Благодаря ти за милия коментар в блога!
При теб също е много весело....и цветно!Зайците са много слънчеви и много ми харесаха,сякаш аз съм ги правила-толкова цвят носят,колкото и аз бих сложила.
Само искам да ти дам мнение,не съвет-ако ги снимаш на едноцветен или поне по-свеж фон ще са още по цветни и още по впечатляващи за гледащите само снимки,а не и реалните играчки,които винаги са по-хубави на живо.
Желая ти много вдъхновение и настроение!

Te4eto каза...

Съвсем съм съгласна с предходния коментар. Сътворила си истинска чаровна и слънчева зайовска банда!!!

Cvety каза...

Момичета, много благодаря за споделеното!
Юлиана, права си, просто колкото пъти съм опитвала със светъл фон, все има някакви отблясъци или цветовете са далече от реалните. Обикновено снимам вечер, със светкавица и с телефон, и понякога правя десетки снимки за да съм сигурна, че ще имам такива и на фокус, и кадъра да не е крив или нещо друго..
Трябва да променя и други неща освен фона и си трябва фотоапарат, но все е на изчакване :)

Valchen каза...

Уау, страхотни тилди си сътворила - аз откога се мотая тук с два такива заека и все не ми остава време да ги довърша! Твоите са страшно впечетляващи - супер свежи и плодово-цветни! Влюбих се в тях!!!

skylife каза...

Ееее, браво! Страхотни са! И с куклата много добре си се справила! А и щом зайковците са си намерили "тормозителки" - това е най- важното :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...