вторник, 31 юли 2012 г.

Стойка-манекен за бижута за Bai Rozan :)


Горещо "Здравейте" в последния ден от горещия юли.
Всъщност именно това, че е последният ден от месеца, а аз отново съм само с две публикации, е причината да вмъкна още една, че да не повтарям тенденцията от юни... защото все пак работя над това-онова, включително картички :) Имам си един списък с неща, които искам да ушия за подаръци на близки и приятели, с повод и без повод, и лека-полека напредвам. В този списък естествено, са и нещата, които имам да изпратя на няколко от вас, от инициативата Pay It Forward - неее, не са забравени нещата (то и аз още нищо не съм получила де), но искам да се представя добре и трупам опит в шиенето (малък жокер) :)

 Този манекен, който познаваме като стойка за бижута от книгите с тилда-кройки и идеи, тук играе същата роля, но за бижута, които да бъдат снимани на него. Затова, след известно умуване, го направих двулицев - от светлата страна за тъмни бижута и обратно. Съответно крилата не са зашити, а се сменят според случая :)
Този манекен е пръв от очакващите реда си да бъдат измислени и измайсторени нещица в рамките на Pay It Forward, не защото се познаваме лично с Bai Rozan, а защото заради познанството ни, ми беше по-лесно да се сетя какво да направя за нея и сега ще можем да разглеждаме прекрасните и бижута в още един вариант, в случай, че си подхождат с манекена.

Много писах, много ми е топло, само качвам снимките и изчезвам с пожелание за повече прохлада и трупане на идеи в горещите летни дни!








   
  


4 коментара:

Miss Emerald каза...

Цвети, зачезваш за известно време и след това с гръм и красота се появяваш отново. Манекена е пре-кра-сен! И много загъделичка любопитството ми с какво още се занимаваш, но търпеливо ще чакам да ни покажеш!

vilini каза...

Прелестна!!!! Цвети , очите ми останаха върху тази красота!!!!1

bairozan каза...

Не мога да се въздържа, макар вече да се похвалих в блога си - изненадата беше голяма,заслужава си пак да кажа колко е красива, колко е оригинална идеята с двете лица и колко изобретателно е прикрепването на стойката, а така е замаскирано, че само с питане може да се разбере :)

- каза...

Поздравления, прекрасен е !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...