понеделник, 2 юли 2012 г.

Да помечтаем...


Здравейте :) Още е началото на месеца, а ето че се разписвам с публикация... то добре, че съществуват крайни срокове :)


Картичката (или... картичка-пано) е готова от около седмица, а получателката... ами тя е специална - от там това внимание към оградката (голямо експериментиране с неколкократно боядисване и лакиране падна по нея) и първите ми напъни с френския възел. Та тази пасторално-носталгично-идилична сценка, сътворих за рождения ден на bai Rozan... може би следващият път ще игнорирам любимите и оградки, за да не става досадно, защото и миналата година се мъдреше една :) Избрах хартията горе-долу в цветовете на подаръка, но за него в друга публикация :)

Не е типичният Shabby-chic, но смятам да я включа в едноименното предизвикателство на Bearkis/Бисерка при Картичкофуриите - първо, защото много харесвам всичко, което тя твори - с хартия, с плат, с боите... и второ - защото харесвам самия стил shabby-chic... е и защото смятам, че е удачно, разбира се :) Щеше да е престъпление да не се включа... с типичните за мен доста на брой снимки със съмнително качество :)

Лека вечер и успешна седмица!

  


 5 коментара:

arcadia каза...

Много е красива, а за оградката ти свалям шапка!

*щурчо* каза...

Цвети, истинска сцена си сътворила...Много ми харесва оградката ти! Радвам се,че Bearkis успя да вдъхнови някой от най-любимите ми творци на картички да се включат в нейното предизвикателство.

bairozan каза...

Много си я харесвам - няма да изреждам всички детайли, те се виждат в цялата си красота, само ще кажа, че глухарчето от задната страна е перфектно и беше голяма изненада, а тагчето е много трогателно - колкото палеца ми!

vilini каза...

Ама тази оградка е с вратичка, която се отваря!?!? Много идейна, невероятни облачета, страхотно изпълнение.

Ani каза...

Чудесна картичка! Много, много ми харесва!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...