понеделник, 2 юли 2012 г.

Да помечтаем...


Здравейте :) Още е началото на месеца, а ето че се разписвам с публикация... то добре, че съществуват крайни срокове :)


Картичката (или... картичка-пано) е готова от около седмица, а получателката... ами тя е специална - от там това внимание към оградката (голямо експериментиране с неколкократно боядисване и лакиране падна по нея) и първите ми напъни с френския възел. Та тази пасторално-носталгично-идилична сценка, сътворих за рождения ден на bai Rozan... може би следващият път ще игнорирам любимите и оградки, за да не става досадно, защото и миналата година се мъдреше една :) Избрах хартията горе-долу в цветовете на подаръка, но за него в друга публикация :)

Не е типичният Shabby-chic, но смятам да я включа в едноименното предизвикателство на Bearkis/Бисерка при Картичкофуриите - първо, защото много харесвам всичко, което тя твори - с хартия, с плат, с боите... и второ - защото харесвам самия стил shabby-chic... е и защото смятам, че е удачно, разбира се :) Щеше да е престъпление да не се включа... с типичните за мен доста на брой снимки със съмнително качество :)

Лека вечер и успешна седмица!

  


 







5 коментара:

arcadia каза...

Много е красива, а за оградката ти свалям шапка!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, истинска сцена си сътворила...Много ми харесва оградката ти! Радвам се,че Bearkis успя да вдъхнови някой от най-любимите ми творци на картички да се включат в нейното предизвикателство.

bairozan каза...

Много си я харесвам - няма да изреждам всички детайли, те се виждат в цялата си красота, само ще кажа, че глухарчето от задната страна е перфектно и беше голяма изненада, а тагчето е много трогателно - колкото палеца ми!

vilini каза...

Ама тази оградка е с вратичка, която се отваря!?!? Много идейна, невероятни облачета, страхотно изпълнение.

Ani каза...

Чудесна картичка! Много, много ми харесва!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...