петък, 31 август 2012 г.

Морско-жабешки-звезден полъх

Здравейте, дами! Да, не е за вярване, но все пак се появявам днес, най-малкото за да не мине месецът без нито една публикация... Имам за показване, не много - като гледам при някои от вас колко са чести публикациите, но все пак има.


Днес ще споделя само няколко дребни шити нещица - морските звезди и кончето (което заслужава много по-хубави снимки) са по кройки от тилда-серията, звездата е по-малкият размер и в желанието ми да е по-различна, както винаги се "вкарах в приключение" с панделката, но си струва :) Има и малко мастило по ръбчетата, ефектът от него е много по-голям "на живо".
Жабката пък като я видях ето тук и в тази публикация с кройката, не се стърпях да я отлагам и да си чака ред, толкова е сладка... :)
А "обикновената" звезда я направих за приятел вместо картичка, мислех, че ще ми е по-лесно от това да вадя хартиите и всичкия нужен инвентар, но и за нея отделих сериозно време и труд :)

Ще се постарая следващата публикация да не е след 1 месец, освен това мисля да покажа и картички, защото имам и картички, да :)

Засега ви оставям с морския полъх от снимките!



 














    




Мечето е високо точно 10 см и е купувано :)

2 коментара:

vilini каза...

Завръщане с гръм и трясък. Цвети страхотни са! Но само за протокола - водното конче и жабчо са мноооого сладурски!

bairozan каза...

Подозирах, че кроиш нещо ;) Ама направо ме срази с толкова много ушити неща. Не знам за панделката, че "пачуъркът" да не би да не е приключение? Кончето е като неръкотворно, а жабчето е умилителен сладур и добре, че си му намерила приятел :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...