четвъртък, 27 септември 2012 г.

Кратка хартиена серия

Привет от мен в края на септември! Ето че мина още месец, а от мен в блогпространството нито следа... Все пак се наканих да споделя набързо два хартиени проекта, нали споменах, че има за показване, пък нищо не показах.

Тази картичка направих по поръчка и лилавата гама в нея беше, доколкото си спомням, единственото условие. За миг се притесних, тъй като не ми е сред предпочитаните цветове, но във всяко блокче с хартии има десени, които колкото и да не харесваш понякога, все някога са ти в помощ :) Комбинирах със зелено заради букета - имам го от един от любимите ми блогове - Graphics Fairy. След много бърз поглед на традиционните предизвикателства (виждам, че има и други, по различни поводи и малко ме е яд, че не участвам), заради червените отенъци в букета мисля, че мога да покажа картичката при Картичкофуриите в "Игра на цветове", тема зададена от майсторката на цветовете - Кали (KalySto), с цветове - червено-бяло-зелено.Тази "мъжка" картичка, или картичка-пано както си ги наричам този тип, я направих за рожден ден с идеята, че трябва да има нещо свързано със самолети. От самолетите естествено, се прави връзката с пътувания и картичката е ясна :) Частите от карта отново са свалени от Graphics Fairy. Отзад са пожеланията с малко украса. И... смятам, и този проект да покажа в същото предизвикателство на Кали (KalySto) при Картичкофуриите, "играта на цветове" този път е жълто-бяло-синьо.

Благодаря за вниманието, желая ви приятни и ползотворни есенни дни, надявам се срещите ни тук и във вашите блогове от моя страна, скоро да зачестят!
 

3 коментара:

KalySto каза...

Чудесни цветни проекти! Радвам се,че си се завърнала! Като любител а мъжките картички, може би втората ми хареса една идея повече!Благодаря,че се включи в моята "Цветна игра"!

bairozan каза...

Чудесна картичка, цветовете и хартиите изобщо не предполагат, че не са от любимите ти, а печатът е направо разкошен! Росата по хартиеното цвете е много сладко допълнение, а другата картичка съм я виждала на живо - много по-богата на ръчно правени ефекти е, всеки от които носи послание!

Miss Emerald каза...

Цвети, плениха ме и двете творби, всяка със собствено очарование, всяка със собствена страхотна цветова комбинация, всяка със страхотно комбинирани елементи и послания!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...