петък, 5 октомври 2012 г.

Романтично пътешествие... до Париж, но на хартия :)

Здравейте, дами :)

Появявам се отново с картичка - с романтично послание и пътешественически дух :)

Беше ми поръчана от приятел за рождения ден на жена му, имах известни насоки, но въпреки това мина доста време докато посегнах към хартиите. Вдъхновението дойде от готиното печатче на тази мацка, но и самата мисъл за пътешествие, дори до близките европейски страни, на мен лично ми е достатъчно вдъхновяваща.


Пиша за това, защото тазмесечното забавлятелство на Мър-Мяу екипа си има много интересно условие - заедно с картичката да споделим за вдъхновението предшестващо появата и :)
Ще включа картичката и в Хоби предизвикателство №23 Ембос и/или дистрес, въпреки че ембосът върху някои от хартиите е "фабричен"... но все пак е ембос, а и на всяко листче хартия използвано тук, има лек дистрес по ръбчетата. Гост и автор на темата е Вили, чийто блог точно днес видях за пръв път и си беше истинско откритие... просто напоследък изоставам сериозно с активността в блог пространството.
И на още едно място ще споделя днешната картичка - Щурото предизвикателство. Условието на тазседмичната тема е да има ръчно направени цветя... да, точно в тази картичка не съм се престарала с тях, но се намират...

Желая ви приятни, топли, златно-есенни почивни дни!
 

6 коментара:

Maria каза...

Много е хубава! И на мен ми се прииска пътуване до Париж :) Успех в предизвикателствата!

bairozan каза...

Темата за пътешествията ми е любима :) А тази картичка е събрала цялата романтика на Париж. Пак ми се ходи там (нали знаеш вица) - и миналата година ми се ходеше :)

Miss Emerald каза...

Цвети, успя да ме завладее твоето вдъхновение и голям принос за това има и страхотната картичка към него, разбира се. Завладяваща просто и силно приканваща, ако не за реално, то поне за виртуално пътешествие. Много ми хареса и табелката с имената на градовете, супер е!

*щурчо* каза...

Цвети, напълно разбирам вдъхновението ти от прекрасните картинки на тази дама..Точно тази пътешественичка и на мен ми е много любима и твоята картичка наистина ме накара да помечтая за едно романтично пътуване (което отдавна си мечтая да осъществя..)
Благодаря ти за участието в Хоби предизвикателство №23 "Ембос и/или дистрес", зададено от Вили!
(Вили нааистина е невероятен творец и аз нямам съмнение,че нейния блог също може да ти послужи за вдъхновение)

KalySto каза...

Чудесна картичка с много детайли. Желая ти да пътуваш не само на крилете на Вдъхновението!

optimasi008 каза...

his article very interesting to read, thank you for sharing the information. visit my blog
Unlocker Software
Go Keyboard Download
Go Keyboard 2018
google chrome 2019
Smadav 2019 Antivirus Download

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...