сряда, 31 октомври 2012 г.

Морски кончета по никое време


Даа, хората творят вече за други празници и сезони, но аз това имам за показване - това показвам :)

Синьото конче сте го виждали вече, но на доста по-лоши снимки, червено-розовото е непоказвано тук, но отдавна подарено, в знак на благодарност. Надявам се да ви усмихнат и за мааалко поне да ви върнат към топлото, синьо море... :)

Нямам възможност и вдъхновение да пиша повече, както обикновено пиша и си признавам, че скоро не съм поглеждала във вашите местенца, но някой ден ще наваксвам...
Затова, момичета, благодаря за коментарите на най-упоритите от вас и ви желая топли, красиви и вдъхновяващи есенни дни!




 














 







5 коментара:

Miss Emerald каза...

Цвети, аз ти благодаря за това красиво завръщане към топлото, синьо море! С удоволствие се възползвам да си припомня тези дни, заедно с твоите красиви морски кончета!

Valchen каза...

Цвети, такива красиви морски кончета - направо ти завидях (с благородна творческа завист;), че можеш да шиеш такива красоти! Наистина ми върна уханието на морски бриз!

bairozan каза...

Най-сетне, аз съм ги виждала вече, но беше редно и другите да им се порадват и да видят колко си напреднала в шиенето! Пак да кажа - тази двойка е изключително красива!

Cvety каза...

Благодаря ви за милите и стимулиращи думи!
Наистина са много красиви кончетата, но това е и защото, за разлика от половината ушити от мен неща досега, са с готова кройка от една от Тилда книгите :)

bairozan каза...

Чудех се дали има нужда, но все пак да отбележа, че и готовите кройки трябва да попаднат в подходящите ръце :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...